Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 87
Класно булом якби це взагалі був останній матч, для цього явного непорозуміння, - Динамо-2
Показати
Андрій, в чем недоразумение?
Всі місцеві фани Дєвічки нехай гуляють лісом разом з ним! В збірній країни не потрібні сербські повії!
Показати
Андрій, выдохни,а то на луну взлетишь.
Ванько, Навіщо ж писати в стилі: "сам дурак"? Бебех на всі 100 правий!
Показати
Андрій, как будто оскорбили его, что за люди блин
Кстати, отдельно-то Ванько прав!)))
Капець! Складали цей список ті хто не бачив особисто стадіонів і не зрозуміло по яким критеріям ліпив. Сан-Сіро????!!!! Бу-га-га!!!!
Показати
Андрій, а ти особисто скільки бачив, можна спитати?
До речі! Я зрозумів таки суть претензії. Сан-Сіро??? Чи не так?! Просто не знаю критеріїв цього хіт-параду, до того у кожного свій смак і можливості бачити стади своїми очима. Хвалитися не слід було б, навіть так ніби-то приховано. Щодо Сан-Сіро - грандіозна споруда, безперечно... Але, якщо в денному світлі - це гігантська електро-підстанція. На колір і смак...
Потроху Ребров розпочинає дратувати своїми в'юхами. Всі основні... Бла-бла-бла! Щодо Беланда - лише брак і перетримування м'яча, він же майстер, сам все хотів показати. І був Беланда гіршим на полі!
Показати
Андрій, че ты напал на парня, ему нужно давать игровое время и Юнес обязательно покажет на что способен, не даром он стал с Монпелье чемпионом и там показывал совсем другой уровень футбола. Он умеет, это уж точно, проблема как всегда в нашем менталитете.
Africanda-S, Йти йому треба на пенсію! Ледве не провалив цю гру!
Показати
Андрій, Это, что значить, чуть не провалил, это тренер виноват, он выбрал плохих игроков, он дал не праильную установку на игру, в чем вина тренера? М. Фоменко опытный тренер, как игрок один из лучших защитников Европы и мира, считаю в паре с С. Решко была лучшая пара в их годы. Опыт игр коллосальный. Если критики видятв его работе явные провалы. ну я считаю, что это весь наш футбол в провале. Нет подготовки детского июношеского футбола. Все секции платные.. Это недопустимо. так мы не будем получать звезд. Практически все звезды вышли из бедных семей. Игроков нужно отбирать по способностям. А сборная это не клуб там только свои играют. Слава богу что так.. С каждой игрой ребята набираются опыта и я вижу положительные стороны, в том что мы играли стыковые игры. они обоготили опытом и игроки будут помнить какой ценой прошли на Евро. а если легко проходят, То и отношение будет расслаблено в первых играх точно. Расслабляться нельзя ни с кем .
Хамуил, Давай свою фотку в студию, трезвенник и умник ты наш!
Показати
Андрій, по твоему изображению хорошо видно,что у тебя тот же диагноз.
_Cezar_, Ну, як хто, - це людина якій не дали в Харкові чайника - таварищ Заваров.
Показати
Андрій, я таких подробностей не слышал)
Таке враження, а взагалі воно так і є, що команда грає сама по собі, а на лавці сидить весільний генерал! А де сепарське кучеряве рило?
Показати
Андрій, это кто?
От туркам він підійде! Тільки продати, щоб його там на гроші кинули.
Показати
Андрій, зачем же так желать? Футболист хороший ведь! И приносил нам немного радости! Надо желать удачи))
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...