20 червня 2013 22:20
120

Ультрас "Динамо" призывают бойкотировать "Объединенный турнир"

Заява Ультрас Динамо Київ з приводу так званого «об’єдіньонного турніра»

Наприкінці червня - початку липня у Києві, Донецьку та Москві пройде серія матчів між російськими та українськими командами, в якій зокрема, братиме участь ФК «Динамо» (Київ).

Ця серія ігор позиціонується її організаторами як «об’єдіньонний турнір» задля оцінки, зокрема, глядацького інтересу та телевізійних рейтингів до можливого спільного чемпіонату України та Російської Федерації.

Незважаючи на те, що «Динамо» Київ є найбільш титулованим клубом колишнього СРСР та незалежної України, наша позиція щодо заснування «спільного чемпіонату», чи будь-яких рухів до цього, завжди була, і є чітко негативною.

За часи проведення окремих чемпіонатів Росії та України, футбол в наших країнах досяг великого розвитку та поширення. Чемпіонами Росії ставали 6 різних клубів, України – 3 різні клуби. Але найголовніше – клуби з міст та містечок, які у радянські часи навіть не мріяли про виступи у Європі, отримали можливість грати із найкращими клубами Європи. Уболівальники з Донецька та Казані, Полтави та Самари, Львова та Санкт-Петербурга змогли на стадіонах своїх міст побачити майстрів гри світового рівня, які за часів СРСР приїздили на матчі переважно до Києва чи Москви, а команди з інших міст лиш інколи отримували право грати в єврокубках. Та й досягнення клубів з наших країн у євротурнірах за часи проведення незалежних чемпіонатів високі, і мають тенденцію до зростання, завдяки чому цього сезону від України та Росії у Лізі Європи та Лізі Чемпіонів братимуть участь по 6 клубів – ширше представництво мають лише Англія, Іспанія та Німеччина. Завдяки проведенню чемпіонатів Росії та України, вболівальники з багатьох регіонів змогли побачити змагання своїх команд на найвищому національному рівні.

Спроба проведення «об’єдіньонного турніру», як і спроба створення «спільного» чемпіоанту є суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн. Багатомільйонні призові, які обіцяють учасникам майбутнього «спільного» чемпіонату його організатори, будуть отримані за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань – це лицемірство та образа для усіх адекватних та розумних українців та росіян.

З огляду на все вище сказане, ми прийняли рішення - бойкотувати матчі даного турніру. Жодної організованої групи підтримки на матчах даного проекту від Ультрас Динамо Київ не буде.

Ми закликаємо усіх справжніх вболівальників своїх клубів, та усіх прибічників незалежних національних чемпіонатів України та Росії долучитися до нашого бойкоту, та утриматися від відвідин цих ігор. Ми проти політично-комерційних акцій, замаскованих під футбольні матчі. Хай і далі існують та міцніють потужні незалежні національні чемпіонати України та Росії, а наші клуби зустрінуться у фіналі Ліги Чемпіонів!

Слава Україні! 

Кстати, вчера матч с грузинами провели. Что-то подозрительно! Скорее всего грузины тоже что-то задумали, объединятся захотели! Геть их!!!!!
Эка народ плющит, разгул патриотизма, блин. А по моему тут выбор прост - любимый клуб или политика. Мне на политику нас рать, за неё содють, а за любимый клуб я буду болеть всегда. Очень жаль что некоторые тягнижопы используют футбол в своих целях, а народ на это ведется. Сразу понеслось от особо одаренных "кацапы", "москали"... Ребята, не будьте такими тупыми! Вас же тупо имеют, а вы еще и попердываете от удовольствия. Не надо политику мешать с любимой игрой. Если мозги набекрень, идите и митингуйте, против чево хотите, однополых браков, против России, абортов там или чего-то еще. Футбол только не трогайте, не надо.
а если бы спарринги играли с теми же спартаком и зенитом где-нибудь в марбелье такая же реакция была бы? расслабьтесь, это всего лишь предсезонка и тренировочные матчи с достаточно сильными соперниками. было бы из-за чего так переживать
Эх разошлись тут многие товарищи :) Ультрас правильно говорят, что все не просто так делается и нас всеми путями хотят затащить в СНГ. То, что чемпионат СНГ политическое дело никаких сомнений нет, и Ахметов уже давно там в деле. Матчи предсезонки состоятся независимо от того будут Ультрас или нет на матче. Не ходить на матч наверно глупо. Команда перестраивается и нужна поддержка хорошая. Если хотят бойкотировать, то лучше прийти на матч и вывесить банеры с протестами против чемпионата СНГ, но поддержать команду надо.
Всё верно Я поддерживаю Ультрас !
Героям Слава! Повністю підтримую позицію ультрас! Більше того, хоча й всім серцем люблю Динамо, але "аб'єдєнонний турнір" не збираюсь дивитись навіть по телевізору.
Как то даже не ловко коментировать. С одной стороны хочется посмотреть с другой категорически против обеденненого чемпионата но за кубок СНГ по типу ЛЧ. Да они всеравно будут смотреть по рейтингу телевизионой трансляции так что напрастно они это затевают только команда лишится подержки.
Сховати
Там можно и по телеку не смотреть, "делов то".
Все правильно!!! Підтримую таку позицію вболівальників. Готовий до ігнору "пробного чемпіонату". Тільки хотів би добавити крім того що не приходити на стадіон, ще і не дивитися трансляцію на Інтері.
Сховати
Не пойти ультрас на матч против мяса это совершенно неправильная идея, лучше бы баннерами показали, что их нагнем и не будем с ними в одном официальном турнире играть, а так будем как бедные родственники у себя же дома, фратрия на весь стадион будет орать, а это позор
Эк нас всех разделили! Теперь можно и повластвовать... Думайте, мужики, думайте...
Сховати
нас з вами нічого і не об"єднувало, крім того що тупі хохли були для вас гарматним м"ясом та дешевою робочою силою, а Україна - буферною зоною, на якій повоювати можна і не жалко ніфіга
Сховати
snup...вонь идет как раз от тебя и (тебеподобных),только не далекие могут быть против интересных спаррингов любимой команды (а со своей политикой иди броди с тягныбоками по майданам)
:) То чого б Вам і не подумати - ? Адже розділити нас можуть лише завдячуючи "Вам" - прихильникам всього московського, бо "нас" українців "їм" маскаликам немає чим купувати.
Так рад, что не будет матершини с 19 сектора) Пойду с детьми :) Спасибо, что дома напьетесь!