Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 54
Ярмолі будь-куди, тільки не в челсі при мауріньо. Арсенал з Венгером, Ліверпуль з Клоппом, Реал з Бенітесом, в цих командах Ярмоленко розкриється на 100%, в челсі ж лише спад, моя думка.
Показати
В Ливер к Клопу!!!
Читаю заголовок: Алексей АНДРОНОВ: "Буяльский очень хорош"
Цікаво ж, переходжу за посиланрям на повну новину, а там: Алексей АНДРОНОВ: "Буяльский очень хорош" - написал Андронов на своей конференции на Р-Спорт.

Це геніально! Оскар за найкращий заголовок, за найкраще наповнення матеріалу, за роль другого плану! Браво!
Показати
Можно еще пару хэштэгов добавить))) #Андронов #Буяльский #очень #хорош
enjoy, скоро пресс-конференции будут наверное типа
- как вы оцените игру своей команды?
- Команда сыграла очень хорошо)
enjoy, ох и насмешил))) подумал о том же)))
Я вважаю, що тут питання в США. Якщо країна впускає та дає громадянство таким людям, котрі підтримують відкрито путіна, то це говорить про недоліки законодавства. Справедливо було б позбавляти громадянства та депортовувати цих колорадів. Проте, чув та читав, що ось ці колоради в Сполучених Штатах сидять тихесенько, нижче трави. Так і з цією тіткою, думаю, якщо "попросити", то вона дуже швидко зняла б стрічку, ще й вибачалася б )))
Показати
Ну эти "колорады" уже были тут до начала войны. Да, они на самом деле не очень высовываются, потому что про-украинских людей намного больше, но ленточка в машине уже заявление позиции.
Інтерв'ю:"Дай Бог, чтобы они поняли ошибки той власти. Потому что если не поймут, то мне кажется, что будет еще один майдан" Заголовок: "Мне кажется, что будет еще один майдан" Це все, що вам потрібно знати про рівень українських журналістів.
Показати
Да, заголовок конечно...)
ну так чем громче заголовок тем больше народу поглядит, а это деньги) все норм
Як добре, що цей підарас не на місці Президента. Балаболка, пустодзвін і популіст. Його елеукторат - це, на жаль, обездолені люди, якф доведені до такогоьвідчаю, що здатні голосувати й за цього пройдисвіта ляшка. жириновський місцевого розливу.
Показати
Извините, но с Жириновским сравнивать Ляшко это как минимум глупо. Ляшко патриот Украины, а Жириновский кровавый психопат, который уже от власти и денег ума лишился, и все гадит в умах молодых Россиян.
Спершу прочитав: "вЫлезал"
Показати
смешно не знать рус язык
Тобі не соромно?
Показати
интересно, Блохе не стыдно?
Нами керують спецслужби США і НАТО, зокрема. Щоранку нам колять якусь сіру речовину і наказують з'їсти якийсь "жучок". Це не враховуючи наколотих апельсин (!!!). Ех, розкусив старий жидок. Вміє ж, сучий син...
Показати
Старый жидок? Сучий сын? ты кто такое, чтобы такое писать на Альтмана? Надеюсь модераторы не оставят без внимания
Хтось може пояснити чому у списку є шахтар кг? В той же час, в цьому списку немає Селтіка, який обіграв шахтар. В чому справа?
Показати
Дело в том, что Селтик попал в ЛЧ, а Караганда вылетела в ЛЕ :)
Матч Селтік-ШахтарКг був за вихід в Лігу чемпіонів... А та команда, яка програє (ШахтарКг) потрапляє в лігу Європи.
А до цієї гумової баби хачеріді може бути повага? Це фото відображає сутність і розум мудака.
Показати
Звичайно, неприємно, що він не проти перейти до Шахтаря, але він сумлінно виконує свої обов'язки та є найбільш стабільним гравцем у Динамо. Тому принаймні лаяти його не варто.
Ну, за такой комментарий и тебя можно назвать скудным умом мудаком
No results found.