25 червня 2010 09:24
112

"Динамо" возобновило переговоры по Жусилею

После подписания Андре киевское «Динамо» пытается заполучить еще одного бразильца, информирует в своем блоге бразильский журналист Эстебан Чикконе.

«Динамо» давно наблюдает за Жусилеем из «Коринтианс» и обратилось к руководству бразильского клуба с тем, чтобы начать переговоры о трансфере.

Разговоры об интересе киевлян к этому игроку не новы, но сейчас дело принимает официальный характер. «Коринтианс» не собирается продавать игрока и сделает это только в случае предложения, «от которого нельзя отказаться».

Ну скорость у него лучше,Чем у Вуко,отбор у них одинаковый,и техника у Жусилея получше будет...правда,какой-то тяжеловатый он)
не надо !
Жусилей усилит центр поля - он и отобрать мастак и забить и передачу отдать! довольно вынослив! у нас в центре поля не все в порядке! Юссуф как всегда со своими травмами, да и на атаку 0
Alex2 та kopcap Де Юре - Легалізація Вчинення фінансової операції чи укладення угоди з коштами або іншим майном, одержаними внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, а також вчинення дій, спрямованих на приховання чи маскування незаконного походження таких коштів або іншого майна чи володіння ними, прав на такі кошти або майно, джерела їх походження, місцезнаходження, переміщення, а так само набуття, володіння або використання коштів чи іншого майна, одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів В реальності можуть бути такі шляхи - різниця між реальної сумою – кажімо 2 мільйона та заявленою сумою 5 мільйонів склада 3 – ця сума приховується із цих доходів, які одержані законним шляхом - із них не платяться податки до державного бюджету - спонсор Динамо - Приват Банк Угадайте хто Має велику частку в цьому банку ? Питання риторичне - інші шляхи для відмивання грошей - деталі мені на жаль не відомі у цьому я участь не брав Відмивання грошей у Латинські Америці та у країнах третього світу можливе внаслідок суспільно – економічного становища, в цих країнах – природній зацікавленості як наших так і «Латиносів» до легких грошей – процент із суми яка відмивається іде президентам іноземних клубів. Відмивання грошей внаслідок купівлі гравців із Європи мало ймовірне через менталітет цих громадян переважну законослухняність вищих слоїв суспільства до яких безумовно належать президенти іноземних клубів – я не говорю про країни колишньої Югославії а про країна на зразок Германії , Франції , Англії тощо. Звичайно і там не все так гладко але легше працювати у країнах латинської Америки чи країнах офшорних зон Ще одним доказом являється уявна «збитковість» клубу – такі серйозні люди як Суркіс не будуть мати клуб заради великої любові до футболу – насамперед це П.П. по зароблянні грошей ну а на другому місці любов до футболу Зацікавленість у Більш – менш нормальні грі клубу ще проваляється у тому, що чим краще клуб грає тим більше грошей на його розвиток виділяють спонсори і тим більше зростають його акції. П.с. Звичайно Де Юре цього доказати не можна але Де Факто це так є П.п.с. praesumptio innocentiae – призумція невиновності – ніхто не може бути визнаний виновним поки його вина не доказана в встановленому законом порядку – я нікого не звинувачую – просто думки вслух
Сховати
Дозволю собі зазначити, що наведений Вами приклад дуже далекий від реальності й може бути цікавим десь на рівні початкової школи...
Не бачу анікрихти логіки. Суркіс "чисті" гроші, згідно Ваших слів, переводить у тінь. Це вже не "відмивання" а, навпаки, "забруднення". Нагадаю, "відмивання" - легалізація брудних грошей.
А вот бразильской братии действительно хватит! Вот не сможет ничего Газзаев с Динамо - уйдет! А нам опять этих людишек по арендам и скандалы внутренние разгребать?!
Мда, а я то думал что возьмут человека который нас усилит в созидании, а с этого такой же созидатель, как с меня балерина, он как медведь, забрать мяч может, а вот особой техникой и пасом не отличается, Еременко и Нинкович на этой позиции будут выглядеть гораздо лучше. Надеюсь Коринтианс нам его не продаст, сколько смотрел с ним матчей, он меня вообще не впечатлил, наши опорники ну никак не хуже. Да и с бразильцами у нас и так перебор, куда еще этот, аргентинца надо брать!
Може чу - чуть не в тему але скажу. Ми всі задаємося питанням – чому гравці, які грають нормально (звичайно тренеру видніше – але не треба бути поваром щоби оцінити якість блюда і художником щоби оцінити красоту картини) Проблема в тому, що кумівство і хабарництво просвіта не лише в дитячо – юнацькому футболі а і в дорослому Наприклад ще в 2001 році мого хорошого знайомого на грі запримітили скаути Динамо Сказали – прийди а перегляд але бери із собою 3 000 у.е. Звичайно вроді гроші не великі але у нього не було їх. Проблема дитячо – юнацького футболу у тому що важко найти гравця у якого були б природні дані та гроші і/або знайомства. Президент звичайно сказав що це викоринить – але це думаю не можливо – це проблема не клуба а суспільства – але про це не тут і не зараз. Проблема дитячо – юнацького футболу яка висвітлена вище переходить і у першу команду. Коли дивишся як грають окремі виконавці то це лише підтверджує думку, що на дану позицію існують ліпші гравці але їх не ставлять бо в основі грають бездарі із зв’язками Це про гравців із Українським паспортом. Іноземці – Іноземці грають деколи на позиціях – тому що їх купили за великі гроші і глупо щоби гроші сиділи на заміні Це притому що заявлять суму покупки скажімо в 5 мільйонів – гравця купують з 3 мільйони інші гроші відмивають Це відповідь усім чому ми купуємо переважно гравців із Бразилії та у Європі не реально таким чином відмити гроші у них менталітет не такий вон і виходить, що за ті ж скажімо 7 мільйонів у Європі ми купуємо гравців із Бразилії «ніби за ці ж гроші» Для завершення відмивки грошей потрібно мабуть щоби цей гравець навіть якщо від бездар трохи пограв. Гравці які заграють – тих згодом програють – гравці які не заграють в аренду або вони далі радують нас своєю грою.
Сховати
Хорошо говоришь, только вот с европейцами ты погорячился... Думаю у них та же система:) Иначе другого объяснения трансферу Чигринского в Барселону, за 25 лимонов я не вижу:)
Вибачте, а чи не можете пояснити, що ви розумієте під поняттям "відмивають гроші"? Оскільки загальноприйняте означення цього поняття полягає в тому, що це легалізація грошей отриманих злочинним шляхом, перевід їх у офіційну економіку. То чи не поясните, яким чином це відбувається при трансферах гравців, напприклад, з Латинської Америки?
Не вижу логики есть петров гармаш ерема юссуф,мужики а он с техникой дружит я просто слишал что не очень если нет нам он нахер не надо так как ерема очень прибавил петров очень хорошее мнение о себе оставил после игр
http://www.transfermarkt.de/de/jucilei/profil/spieler_110326.html
Согласен насчёт защитника хорошего уровня...но я считаю что Диакате-это и есть защитник хорошего уровня...просто Газзаев...в общем я не могу об этом спокойно говорить...это то же самое что с Алиевым...ну вот не видит его дядя Валера в составе,и всё тут! А почему? Точно ведь не из-за его низкой квалификации! Это лучший сенегальский защитник на данный момент(ИМХО) и когда он ушел в Сент-Этьен,то был признан лучшим игроком команды во второй половине сезона! А Газзаева он чем-то не устраивает...в общем ребята,это бред...Валерий Георгиевич подстраивает всё исключительно под себя...жаль...очень жаль.
Сховати
Его признали лучшим игроком Сент-Этьена прошлого сезона, хотя он провёл в команде всего лишь 6 месяцев.