Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 54
Ребров як тренер - точно такий же, тільки язиком тріпатись може. Правду каже "bystander", не кожен Великий футболіст може бути хорошим тренером.
Показати
Ну так Реброву ж не під 70 років. Крім того він хоча б говорить вміє (інші його достоїнства під сумнів не ставлю), а не те, що Мунтян, згадайте хоча б "Африканські пристрасті"
То "Андрей", то "Андреа", ви його ще Миколою назвіть!
Показати
Та хоть Ферапонтом, тока забивал бы чаще!))
Так, звісно ж, Бірмінгем стане чемпіоном ))) Для того, щоб зрозуміти про що говорить Венгер, потрібно заглянути у минулорічну таблицю, саме ці команди реально можуть претендувати на перемогу. p.s.: замість Бірмінгема Астон Вілла, а так, все правильно.
Показати
В Астон Виллу я не верю. Если Брэдли и станет коачем то как минимум ему не удастся с первого сезона сохранить любимое шестое место.
http://livetv.ru/eventinfo/50069_santos_sao_paolo/
Показати
Спасибо!
"ЦСКА и "Динамо" договорились, а Гильерме против". Проти чого Гільєрме, автор, не поясните?
Показати
Дозволь мені пояснити. Команди домовились про трансфер, а Гільєрме проти нього. От і все.
Гильерме не против ЦСКА, он против зарплаты, которая в ЦСКА меньше, чем у нас. Плюс, возможен нюанс, что это заявление согласовано с Гинером, как игра на понижение цены его покупки, т.к. у нас уже нападающих - более чем.
Тим незадоволений, що власні імена не перекладаються. Якщо на Либідь можна сказати Лібєдь, то на ХК Будівельник - ХК Строітєль!
Показати
В общем, за некорректное высказывание претензий тебе придется отдохнуть 10 дней
"Кий, Щек, Хорив и Лыбедь" тут без мата не обійтись! Читається ж це так : Кій, Щєк, Харів і Либєдь ? В того, хто це писав не все упорядку з головою!
Показати
- А знаєш як москалі пиво називають? - Як? - П-і-і-і-во!!! - Повбивав би!!!! ==== никогда не думал, что этот анекдот взят из жизни, но ты подтверждаешь!
Дана стаття розповідає про Словаччину і кацапів.
Показати
А что Словакия и Словения уже одно и то же???
Захович правий на 100%. Кацапи - це суцільне бла-бла-бла, "ми б..." , "та в нас..." , "та ми вас...". На чемпіонат їдуть Словаки і крапка. Це проста логіка, на ЧС грають найсильніші, Словаччина там, кацапи не там :)
Показати
не крапка, а словаки и греки
Доля правди в словах будулая є, вле не більше. Якщо вже і вдаватись в порівняння, то Маур, маючи хороші ресурси використовує їх сповна і дає результат. Будулай же, маючи ще більші ресурси не виграє нічого! Щодо гравців, то мовчав би вже, розвивальщик молоді б....дь.
Показати
5+!
No results found.