Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 145
Годину і 45 хв. просидів у Смородської???? Ох колись Саня, чим ви там займалися
Показати
Ну, Саня же ещё в Киеве стал мужчиной!!! Поэтому для него час сорок пять - не так уж и много! )))
Футбольна телепередача (не згадаю яка і на якому каналі) була про їхню Кримтеплицю з 1-2 роки назад. Ну і у цього васильєва, як власника і президента клубу брали інтерв'ю, показували його кабінет (завалений спартаковськими футболками, вимпелами). Так от, з його висловлювань, антуражу і т.д я і зробив такі для себе висновки
Показати
Нажаль я не бачив тієї передачі, власно кажучи я взагалі про КримТеплицю нічого не знав! ні ну знав, що є такий клуб і все :-) ... ну раз вболіває за Спартак, то мабуть людина хвора, тому не варто ображатися на витівки хворої людини, а взагалі йому велике ДЯКУЮ, зокрема за те, що в селищі Молодіжне є футбол!
Севідову - респект за адекватні слова, удачі йому в тренерській кар'єрі. А презик "Кримтеплиці" - дійсно спартачмо і українофоб, так що "скорейшего возвращения в мааскфу на пмж"
Показати
C чего Ты так решил? Я что то упустил?
Я б теж не валив би все на Газзаєва. Тільки аби це тривало з місяць, а не півтора року - термін цілком достатній, щоб зрозуміти, що цей тренер в Динамо нічого зробити не може
Показати
Извините, а кто определяет состав на игру??????? Суркис что ли?
Ігорьок, Резо, що ще повинно статися, щоб ви звільнили Газзая???????? Хтось же про честь в інтерв'ю щось базлав? Геть Газзаєва-імпотента! Геть бразильський захист!
Показати
Набраль в ЛЧ - 0 очков, и вылететь в первую лигу, и может ИМС - подумает
Мне просто интересно куда же подевались все оптимисты ? Где же ЗАЩИТНИКИ - Газзая ?
Подивився календар чемпіонату: всі матчі заплановані на суботу, а у ЛЄ - всі у четвер. Цікаво, чи будуть переносить. І ще погано, що остання гра в чемпі у цьому році 27.11, а після неї ще 2 поєдинки в ЛЄ, при чому у грудні у Києві і у сябрів, не найтепліших місцях
Показати
календарь верстался под Шахту... играть зная результат конкурента! перенесут или прийдётся играть через день :-) . А если нет, то ФФУ перенеёт ... .
Не знаю, чому вони всі говорять, що в Амстердамі грати буде легше, це ж Динамо треба забивати. Коротше, надіємось і віримо. Але Carthago delenda est: Газ має бути звільнений. Достатньо часу він працює щоб дати гру і результат.
Показати
А потому что дома Аякс не может сидеть в обороне. Там зрители такие, их просто не поймут. Дома они играют только в атакующий футбол, поэтому и легче. Динамо лучше играет вторым номером, на контрах
Я Мунтяна як тренера не сприймаю. Залиште Реброва, а цього алканавта на пенсію
Показати
Ребров як тренер - точно такий же, тільки язиком тріпатись може. Правду каже "bystander", не кожен Великий футболіст може бути хорошим тренером.
...американская компания «Warner Brothers», ...он отражает современные тенденции того, чем любят играться дети. ???? В результаті отримаємо рогатий гамбургер з циліндром у смугастих штанцях на ім'я Джиммі і шрека з пачкою попкорна на ім'я Джекі.
Показати
Ну почему ? Америкосы сильны в борьбе за сознание детей. К примеру, в 1950-е годы работа по захвату детского сознания была поставлена в Диснее на научную основу. Со-продюссером детских программ о Земле будущего (Tomorrowland) стал Вернхер вон Браун (Werhner von Braun), майор СС, член НСДАП, один из руководителей исследований в концлагере Дора-Нордхаузен. В ходе его опытов было убито не менее 20 тысяч рабов-заключённых .
А я проти. Ми що, одна країна? Чому Бельгія і Нідерланди не проводять спільний кубок, адже це ж Бенілюкс і половина бельгійців говорить на голандському? А Німеччина, Австрія і Швейцарія? Крім того, наш чемп росте, якщо зараз команди грають 2-3 матчі на тиждень і скаржаться на завантаженість, то що буде потім, коли будемо впевненіше входити у євровесну? І це не зважаючи на необхідність уніфікації господарського законодавства, реакцію УЕФА і т.д. Через років 5 така утопія забудеться сама собою
Показати
Если бы мы хоть в чём-то: социальном, экономическом, культурном или ещё в каком-то плане опережали хоть на йоту одну из перечисленных тобой стран, то... А поки... маємо те, що маємо! Но это уже другая история...:)
Ну и что, что не одна страна? Мы будем первыми, Голландия с Бельгией подтянутся.
No results found.