Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 260
Atribut, проти такої гидоти, як сталінський тоталітаризм, можна було і з чортом поріднитися. Люди наївно надіялися на німецьких штиках відбити у москалів Україну. За це й сіли у концтабори нових "асвабадітєлєй". І навіть звідти продовжували боротися і проти німецького нацизму і проти сталінського "комунізму". Не проти радянського народу, а проти людоненависницької системи. Чим не Герої?
Щодо вашого батька, то десь він проколовся із вихованням сина. Я так зрозумів, що Ви ще достатньо молоді щоб вчитатися у справжню історію. Надіюсь, що із часом прозріння прийде і до вас. Сам я важко і довго поборював у собі штампи шовіністично-КГБістського переконання.
Показати
А.В., Мне бороть нечего. Я никогда не был сообщником коммунистов, в отличии от Вас. Самые истовые адепты это свежеобратившиеся . На этом закончим обмен любезностями.

Породнится с нацистами получилось. Человек породнившийся с адом, сам становится адом. Солдаты Нахтигаль начали своё освобождение Украины с Львовского погрома. Это есть в немецких документах. Ни от каких москалей они никого не освобождали. Украинцы сами были этой самой страшной советской системой, их количество в ЦК КПСС, в НКВД, и всех структурах власти было не пропорционально больше, чем их процент среди этносов СССР. Это видно даже по национальности ген. секов КПСС . Посчитайте сколько их всего было и сколько среди них этнических украинцев. Найдите национальный состав политбюро , с 1933 по 1991г и Вы поймёте, какой суб-этнос доминировал в советских властных структурах. И будет понятно, кто мог бы именоваться «оккупантом» для СССР и это явно не русские.
Atribut, дві вищі освіти і вчена ступінь говорять лиш про те, що Ви грамотна людина. Але ніяким чином не є свідченням вашого розуму.
Тепер по суті. 17 вересня 1939 року українці(поляки ні) Західної України з піснями і квітами зустрічали радянську армію. Думали що "освободітєлі"! А вже 4 листопада ешелони товарняків повезли їх до Сибіру. Виселяли цілими хуторами і селами. А священники кудись загадково зникали, після відвідин НКВД. Чи дивно, що активні і овічені українці стали супроти таких "освободітєлєй"? Отож, коли викладаєте факти, то не висмикуйте те, що Вам вигідно. Будьте чесними до кінця.
Маю також дві вищі освіти. Колишній партноменклатурник високого рангу райкому партії. Близько 20 останніх років вивчаю справжню історі, а не ту брехню, яку навязували нам при СРСР. Дідусь капітан радянської армії , героїчно загинув захищаючи Ленінград у 42, дядько - Герой Радянського Союзу за звільнення Києва(посмертно), інший дядько загинув при звільненні Таллна.
Це щоб Вам не здавалося, що я заскорублий "бєндєровець". Я став розуміти Героїзм тих, кому по праву сьогодні присвоюють звання Героїв України, чиїми іменами називають вулиці і майдани, тільки вивчаючи документи.
Слава Україні! Слава її колишнім і теперішнім Героям.
Ганьба ватникам і свідомим зрадникам Батьківщини!
Показати
А.В.,
Поскольку, я в отличии от Вас, при СССР не был членом КПСС не работал в райкомах, даже не был принят в комсомол, но был сыном
члена Української Гельсінської спілки и поэтому отлично знаю, что такое репрессивный аппарат КГБ, хотя я был ещё молод.
Я Вам отвечу:
Да, СССР ввёл войска на территорию , которую тогда контролировала Польша, после утраты Польшей государственности, в следствии атаки Германии. Жизнь украинцев в тогдашней Польше не была радужной. Количество репрессированных , на этой территории, после аннексии, не отличалось от среднего уровня репрессий в СССР . Удивления, что многие украинцы воспротивились советизации у меня не вызывает. Все родственники жены умели от голода, и любить советскую власть было сложно.
Но я опять не понимаю, каким образом это меняет, что Шухевич был офицером немецкого Вермахта, а затем воевал в структуре управляемой СС. Человек, в его форме, был врагом для миллионов украинцев и только коллаборационисты воспринимали их как героев.
Як кацапам не забудемо війну на сході, так бульбашу не забудемо його роботу страшним тренером ДК!
Показати
да, Ю.Морозов в 1984 отдыхает, я думал хуже не будет..
Хацкевич у першій десятці?
Показати
Хацкевич идет вне конкурса)
А виставити правильно стінку ніхто тебе не вчив?
Там і другий ледве не залетів!
Показати
А.В., Бойко не ставив у снінку гравця суперника, який і закривав собою м'яча.
P.s./ Забув про Пятова. Зіграв на своєму, достатньо високому рівні. Хоч у грі ногами чудив!
Показати
P.p.s./ Вибачте за помилку у прізвищі. Звичайно що Коноплянка!!!
Був на стадіоні вчора! Бурда в цьому матчі мабуть найкращий. Він чудеса витворяв на задній лінії підчищаючи провали Ракицького, Караваєва, Степаненка. Практично жодної помилки!
Маліновський окрім забитого голу і фолом на грані червоної картки нічим не виділявся. В опорній зоні заправляв балом Степаненко- відбирав, перекривав зони, притримував мяч, розкидав мяч.
Дуже слабо зіграв Конопляненко- тормозив навіть у ситуації, коли можна було загострювати без проблем.
Матвієнко не завжди встигав у захист. Карававєв запоров усі передачі з флангу. Усі!!!
Марлос і Ярмоленко - наші організатори атак. Грали обидва класно. Саме вони удвох розпочали гольву атаку. Це було прекрасно. І Яремчук, який насправді був найслабшим у команді, в цьому епізоді зіграв дуже якісно.
Порушення правил і штрафний або у бік Зорі, або у бік кротів, оскільки була свідома гра рукою.
Показати
А.В., согласен. Тут в любом случае штрафной в какую-то из сторон.
Абсолютно не випадков у Львові зявилася ще одна команда штучно, не за спортивним принципом.
Карпати ахметов руками своєї педерації намірився знищити. Хто може протистояти його мільярдам за наш рахунок? Наступне - Динамо. Чекаємо новин про купівлю герегами Динамо у Суркісів. Будуть вимушені продавати!
Зараз - катастрофа із цим бульбашем на посаді головного тренера.
З герегами - буде повний кінець!
Показати
Кому-кому, а региоаналам Герегам "Динамо" не продадут!
А в плане финансов суоркисы несмотря ни на что держались, а теперь через суд им вернули все "приватовские" депозиты под государственную гарантию возврата!
P.S. Гереги пока претендуют на "Карапаты", а слухи про "Динамо" рожились в кротячем сегменте интернета...
Хацкевич бачить! У нього все нормально! Як у алкаша після похмілля.
А Динамо тим часом котиться у прірву. У хлопців потухли очі, відчувається безвихідь і порожнеча.
Показати
А.В., дивовижна річ, очі потухли, а кожному інтерв'ю виказують повну підтримку тренеру :)
P.s./ Забув про Пятова. Зіграв на своєму, достатньо високому рівні. Хоч у грі ногами чудив!
Показати
P.p.s./ Вибачте за помилку у прізвищі. Звичайно що Коноплянка!!!
No results found.