Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 260
1. Якщо це бреше фекалій 1/2, то скоріше за все "качка" під назвою бурбасятина.
2. З таким Цитаїшвілі, навіщо нам Вербіч?
3. Сидорчук, Гармаш, Морозюк, Бойко, Бесєдін, Рудько, Кадар, Кендзьора уже краще не гратимуть - на вихід.
4. В українських клубах є добротні гравці у ворота і захист, та й свої молоді уже підросли.
5. Конче потрібен нападаючий!!!
Показати
А.В., всіх на вихід! Грати будуть Лужний і Шапаренко. Свої пацани як-не-як
Deuckalion, Яка різниця де і як вони грають і ростуть.
Мене цікавить лише Динамо. І мені зовсім не хотілося б, щоб з клубу йшли кращі гравці, якщо на їх місце немає підростаючою адекватної заміни.
Показати
А.В., якби Вас дійсно цікавило Динамо, Ви були б за продаж. По-перше, це постійний розвиток і прогрес молоді, щоб росли нові кадри, треба продавати тих, що є. По-друге, імідж клубу, по-третє, пересидівши, гравці деградують, і команда грає гірше. Є пропозиція - треба продавати!
Ю.Мороза - головним тренером першої команди!
Показати
А.В., Онищенко уже был. Три или четыре матча, хотя вторая команда при нём была непобедима
4забили і лише три пропущених!
Космос! Навіть для дітей!
Показати
перепрошую- 43 :3!
Мораес також нікуди не переходив! І ваші тренери та гравці із молодіжних команд! І Хачеріді вони не дразнили! І воротарі ваші у кротів не шліфують лавку!
Ви обманюєте, наївний, чи справді не усвідомлюєте, що рінах ахметов Вас ненавидить за Динамо. Ви йому як кістка в горлі. Чи Ви думаєте що павелка зі своєї інфціативи з Вами воює?
Показати
А.В., речь-то идет о молодых игроках ! А то, что уже прошло - назад не воротишь.
А от Сидорчука, Морозюка, Бойка та й Гармаша на зимові збори брати не слід. Нехай уже краще молодь. Всерівно чемпіонат уже про.....грали!
Показати
А.В., молодь ще візьме і виграє чемпіонат навесні, вийде в ЛЧ, а воно комусь треба?)
Як же ж ця бурбасятина дістала вже.
Гидота!!!
Та й наші( а може й не наші зовсім) відразу ж підхватили цю качку кривеньку і ну обсмоктувать.
Стидота!!!
Показати
Та не бурбасятина, джерело новини Динамоманія, а на манії всі звикли, в тому числі і я, що жовтухи не подається. Хоча, останнім часом і манія друкує все підряд.
А як збігрна без Бурячука? Єдиний нападник у ПЛ, якого Шеві наказали "побачити і спробувати". Треба просувати вилупків ахметова на єврофутбольний простір. Кротам він не потрібен, а продати ж хочеться.
Показати
А.В., мне кажется пора завязывать с теориями заговора - Борячук интересный футболист при условной игре низом, эдакая наша отечественная пока кособокая копия Мораеса. Шведа же, стоит пробовать на позициях условных Кого/Цыганкова, именно из глубины он способен дать нужное качество, а не против оленеподобных Шкртела и Шкриньяра.
Дивився гру цієї недолугої "допінг-барсельони" в першому і в другому матчах. Порадували душу. 9:0 за два матчі - на це хдатна лиш команда рінаха-гудка.
Хотів би тільки запитати у деяких найвпертіших - де їх "очки в копилку"?
Недалеко той час, коли вони і Динамо влітатимуть з таким рахунком!
Показати
А.В., посмотри статистику, там и увидеш их очки. я конечно болельшик Динамо, но отрицать очевидное не стоит.
Atribut, Ви помилятеєтесь. За своїми переконаннями Ви адепт минулого тоталітаризму. Час лікує від цього думаючих людей. Усе інше, що Ви пишете, елементарна маячня.
До вашого відому, я не був прибічником комуністів. Я був комуністом за переконанням. За це мене совість не мучить. Це було чесно, бо на той час не знав Правди. Тепер я вважаю, що над тим "комунізмом" , який насаджували Сталін і його сучасники та послідовники, має нарешті відбутися суд. Не для покарання, а для усвідомлення трагедії.
І, оскільки Ви від інших вимагаєте точні факти, не видавайте свої припущення за дійсність. Відсотковий вклад різних народів у ВКПБ і КПРС Вам можна було б знайти, щоб не писати нісенітницю.
Бувайте. Мене уже втомило це спілкування. Тим більше, це не футбол!
Показати
А.В.,
"Я був комуністом за переконанням. За це мене совість не мучить"

В 89-90гг приходилось мне общаться с пожилыми ГДР-овскими немцами, истовые были коммунисты, искренние и прямые, как шпала. После трёх-четырёх стопок, рассказывали про своё счастливое детство в Гитлерюгенд , как они тогда верили, как светились глаза и как они ошибались .
Вы из этой же породы: искренних, честных , примитивных интеллектуальных холуёв, которые совершенно бескорыстно , «всегда за тех кто побеждает». Вам можно позавидовать. Жизнь Ваша интеллектуально проста, поскольку «чья власть, того и вера» как гласит средневековый принцип Священной Римской империи немецкого народа. Вам что коммунисты, что нацисты -один хрен, лишь бы кормили.
No results found.