Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 672
Предлагаю Ван Галя. А что, после России как раз подойдет.
Показати
Барвинок, предлагаю моуриньо или гвардиолу
Ваня Иванов, никто? Это очень смелое утверждение.
Показати
Барвинок, ой, Вы придирчивый какой ! )))
Хорошо, Я не сомневаюсь в том, что у него есть задатки хорошего тренера. Нужны будут аргументы- я их приведу.
Но задатки нужно еще развивать и совсем не за наш счет.
Очень показательная фраза в интервью: "Сложно говорить об остроте. Например, игрок получает мяч, а никто не открывается за спину, ему нужно или наносить удар, или играть назад". Никто не открывается за спину, то есть игрок в атаке принимает мяч спиной к воротам. И Ребров хочет, чтобы он при этом играл вперед?? Нет, будет как при нем в "Динамо" и при Шевченко в сборной: пас поперек или назад.
Тоска...
Показати
Барвинок, "никто не открывается за спину" - имеется ввиду за спину защитникам соперника!
Не разводите панику истерички!!!
seva zloy, я ниже написал - Пеле.
Показати
Барвинок, Линекер ,думаю, тоже видел Пеле,и его мнение заслуживает того,чтобы быть озвученым без унижения автора ,тем более что в футболе его мнение весьма авторитетно.
Грустно это констатировать, но хороший футболист может оказаться долбаной курицей.
Показати
Барвинок, ну это не про Линекера. Он и футболист, и блогер отличный)
Мал, а Вы до сих пор не поняли, что Фоменко - прекрасный тренер?
Показати
Барвинок, Надеюсь, что Вы без иронии это сказали. Я считаю Фоменко классным тренером ( из своего погреба). Тактику игры проповедовал осторожную, да. Но ведь кичиться-то нам особо некем было. Как-то так.
Команда при Фоменко с составом послабее вышла из группы. Команда Шевченко не вышла из весьма средней группы. Это шаг вперед?
Показати
Ех вспомнив Украіна Франція 2:0 але тут походу якщо соперник рівний або чуть виший за класом все ми в повній жопі
Maks, невже не відмовились? Був колективний маневр, гострі розрізні передачі, персинг після втрати м'яча? Чи, як і казав Шевченко, короткий і середній пас а ля Барселона? Ви цю гру дивилися??
Показати
Барвинок, Я побачив багато дліних пасів в напрямку Ярмоли і Коно а в другому таймі просто виносили навмання
А что значит все? Победа в матче не гарантирует выход на ЧМ.
Показати
Барвинок, выход из группы.
По суті.
Майже всі критичні зауваги справедливі. Я вже про це писав і сам, а автор ще й забув просто неймовірне: ФФУ на виборах президента ФІФА підтримала кандидата, який лобіював проведення чемпіонату світу в Росії. На голову не налазить.
Не погоджуся з тезами щодо складу. Я не люблю нинішній "Шахтар" як забавку олігарха Ахметова, команду, кістяк якої складають футболісти, що не мають жодного стосунку до Донбасу. Тобто фактично ця команда не має морального права носити назву "Шахтар". Але я категорично проти того, щоб українських футболістів цькували тільки за те, що вони виступають за цей клуб. Автор, певно, мав на увазі Бутка, коли був невдоволений виходом на поле гравця без ігрової практики. Тут він втрачає об'єктивність, адже претензій до Богдана по грі не може бути. Вибір складу я цілком підтримую, навіть невдалі ігри Коваленка і Зінченка не перекреслюють необхідність їхнього виклику у збірну як гравців, на яких можна покладати надію в найближчому майбутньому і при нагоді вже й зараз.
У мене подвійне відчуття перед матчем з Хорватією.
З одного боку я не можу не вболівати за національну збірну. І буду вболівати.
З іншого - я цілком розумію її безперспективність. Узагалі безперспективність українського футболу за нинішнього керівництва ФФУ - цілком тут поділяю думку Андріюка. До всього додам, що хибний курс "Динамо" з головним тренером, який тактичні заняття доручає іспанському помічникові, перенесено на збірну. Ми припускаємо інший підсумок? Ви можете собі уявити, щоб Лобановський таке допустив?
Шевченко декларував пріоритет коротких і середніх передач, тобто раулевщину, яка закінчилася крахом у "Динамо", яка цілком суперечить національним традиціям українського футболу, українському футбольному менталітетові, і тепер переноситься на збірну. Ще раз: на який результат сподіваємось?
І останнє. Щодо ЧС в Росії.
Україна мала визначитися з цього питання перед початком групового турніру. Це не значить, що відмовлятися від нього заздалегідь. Навіть за негативного рішення щодо участі необхідно було грати і займати перше місце, нівелюючи легітимність ЧС і стверджуючи свій авторитет.
Але я не певен, що негативне рішення правильне. Джессі Оуенс їздив на Олімпіаду в нацистську Німеччину - і це був би гарний приклад для нас. От тільки в нашій федерації і в тренерському штабі бракує Джессі Оуенса.
Показати
Барвинок, Автор мав на увазі Зінченко (гравця з графою НУЛЬ у рядку "зіграні хвилини за клуб" та виходом на заміну), до чого тут Бутко?
Джессі Оуенс - їздив на олімпіаду коли Німеччина ні з ким ще не воювала, тим більше з його країною, а расових утисків в той час і в Америці не бракувало. І не факт що він був дуже освіченною та інформованою людиною у той час, так що приклад взагалі не підходить, краще б згадали Олімпіаду-80, де держави рішення приймали.
Автор: Барвинок
16 жовтня 2018 14:41
Еще раз к вопросу о "динамовских сердцах"
Известна фраза Декарта о том, что "люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы смогли договориться о значении слов". В ее русле я и спросил в блоге уважаемого Андрея: "Вы считаете Реб...
Автор: Барвинок
19 червня 2016 00:53
Спроба попередніх підсумків
Я б не писав цей блог, якби не домінуючий мотив експертних оцінок і висловлювань на форумі сайту щодо української збірної. Найтиповіші репліки – спочатку уболівальників (експерти потім). Булава: «Як прилетить ця збірна - зустріти яйцями...
Автор: Барвинок
8 листопада 2015 13:30
С днем рождения, Владимир Григорьевич!
Конечно, это очень субъективно, но для меня – Веремеев самый любимый футболист из всех, кого я видел на поле. Он не обладал выдающимися физическими данными. Его болельщики даже иногда называли балериной – уж очень изящен был на поле и прежде всего в работе с мячом...