Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Маю сумнів,що Рамос можливий претендент на пост головного тренера,хоча все можливо.Динамо необхідний молодий перспективний іноземний фахівець.Чому іноземний? Бо час диктує свої умови,і як би ми не хотіли, та всеж без легіонерів вже не обходиться жоден професійний клуб. Іноземні спеціалісти досконало володіють англійською і французькою мовами,менталітет їхній відмінний від нашого (обєктивні історичні реалії). Дисципліна команди-дзеркальне відображення дисципліни наставника. Звідси і результат.
Показати
Динамо необхідний молодий перспективний іноземний фахівець.Чому іноземний? Бо час диктує свої умови,і як би ми не хотіли, та всеж без легіонерів вже не обходиться жоден професійний клуб. Іноземні спеціалісти досконало володіють англійською і французькою мовами,менталітет їхній відмінний від нашого (обєктивні історичні реалії). _____________ Полностью согласен, надо тренера который знает хотя бы пару ин. языков, и не обязательно тот которому за 70. Вот к примеру Блохин не знает как там перевели футболисту его слова, а надо тренеру самому обьяснять, потому что никакой спиридон не передаст так, как хочет тренер.
Пане Ігоре! Я,Слава Богу,на своєму місці.Батьки дали мені належне виховання і освіту.При нагоді можу Вас пригостити, і не тільки морозивом.Бажаю Вам всього найкращого!!!
Показати
Спасибо за предложение.. Меня мороженым наверное не нужно, девушку свою угостите, больше пользы. Конечно все это шутки но Вы должны понимать, что человек вкладывает свои деньги. тольеко потому, что любит футбол Кто не любит тот не будет тратить и переживать за результат. Футбол не дает прибыли ни Барсе. ни Баварии. везде только вложения. И чем клуб лучше, тем вложений больше Суркис не раз говорил, был бы рад, если бы нашелся кто то кто готов со мной поддерживать команду и так же вкладывать деньги, Понятно, было бы легче. И результат вложений наверное был бы заметнее. Но к сожалению пока нет желающих.. Мы все хотим побед. Но нужно реально оценивать. Вон Шахтер тоже забуксовал. А у Ахметова денег раз в 40 больше Если у братьев около 700 миллионов, а Ахметов около 30 миллиардов есть ведь разницр и ИМС вкладывает деньги примерно так же. Как можно желать другого президента... Очень надеюсь Вы меня правильно поймете...
З таким президентом,особисто я дуже сумніваюся,що в Динамо щось зміниться на краще.Дай Боже,щоб моя думка була помилковою.
Показати
Стань ты президентом и меняй тренера каждые 3 месяца Требуй от них только побед . Кто же мешает. Вот Арсенал за бесплатно бери. и вперед... А пока попроси у мамы денег на кино...
На всі 100 відсотків погоджуюсь з Брауном.
Показати
С чем? С тем, что он не играет нихрена, умник. За такие коментарии в прессе штраф как минимум...
Ви знаєте в чому наші проблеми? В тому, що ми дивимося на інших. Яка нам різниця, як грає Металіст чи інша команда? Іхні проблеми-це тільки нам плюс,який ми маємо використовувати, поки вони не вирішені.Дай Боже,нашому клубу вирішувати власні завдання,а не дивитись на інших.
Показати
Наши проблемы в нашей игре, а не в том, что мы на кого то смотрим. И почему бы нам не смотреть? Это наши соперники, мы пытаемся догнать и перегнать их в чемпионате. Так почему же мы не должны интересоваться их игрой?
Дякую за поправку.Можливо знаєте,що там вирішили на рахунок Дніпра?
Показати
Не за что) Ещё не говорили, но там технарь будет. Днепр спокойно мог приехать на матч.
Вітаю команду,волинян і всю Україну з перемогою!!! МОЛОДЦІ!!! Правда, я не можу пригадати, щоб будь-яка команда грала наступний матч через день. Гадаю, Луческу, в своє виправдання наголосить на цей факт. Ще якби судді судили чесно і несли відповідальність за свою роботу, але це, мабуть не при цій владі,і не в тому житті. Ще раз всіх зі святом!
Показати
Они во вторник играли.
Незважаючи ні на що, бажаю всім доброго вечора і спокійної ночі, хоча б заради своїх близьких, які всіх вас люблять. Матч ще не дивився,обов'язково подивлюсь в записі,тому не маю права щось писати відносно гри команди в конкретному матчі. Доля вини в тому, що Блохін став головним тренером команди є і вболівальників, бо Суркісу нав'язували його вже багато років. Ще рік тому я передбачив, що Блохін максимум протримається до зими 2013 року.Простий аналіз. Біда цієї людини в тому,що забув,а може і до цих пір не знає, що казав свого часу Лобановський про те, яким має бути тренер. Суть заключається в тому, що потрібно вбити в собі гравця, щоб стати хорошим тренером. Блохін, нажаль, живе минулим.Тренер, як педагог. Це не професія - а покликання! Не добивайте вже його, будьласка, хоча я всіх прекрасно розумію, тим більше, Динамо не той клуб на якому можна експериментувати. Можливо, навіть нині він піде у відставку за станом здоров'я. Тримайтеся! І це мине!
Показати
— Лобановский любил повторять: "Если хочешь стать тренером, забудь, каким ты был игроком" — вам удалось вычеркнуть это из памяти? — Поначалу тяжело приходилось. Я вот когда "Олимпиакос" возглавил... Иной раз поставлю ребят и говорю: "Кто у меня выиграет на 30 метров забег, тренироваться уже сегодня не будет". Они: "Нет, будем вторую проводить тренировку, потому что вас опередить невозможно". Это еще в 39 лет было, а потом я понял: что-то порой упускаю — завожусь, нервничать начинаю, потому что подравниваю пацанов под себя.
Молодий чоловіче! Я поважаю Вашу думку,хоча елементарної культури, пробачте,Вам бракує. На офіційному сайті на фан-території в рубриці фанклуб є історія всіх статей, де кожен зареєстрований на даному сайті може залишити свій коментар, як і на цьому сайті.Загляньте туди і побачите.Якраз там є 3 свіжих коментаря відносно останніх подій навколо Динамо. Всього Вам найкращого!
Показати
Тарасе! Якщо Ви послугуєтесь Святим Письмом, то кому, як не Вам , має бути відомо, "не судіть і несудимі будете." Перш ніж обізвати людину хамом, Вам, принаймнітреба було б хоч раз поспілкуватись з нею особисто. P.S. Вищесказаним я зовсім не схвалюю назначення ОВБ Головним тренером Динамо. Я просто про тактовність, бо тільки Ваших коментарів про шуби ( " а был ли мальчик?") не хватало.
В усьому винні ми,вболівальники.Поцікавтеся історією, яким чином брати Суркіси, далекі від футболу люди, стали власниками клубу і 97 відсотків акцій Динамо. А Михайличенки,Сабо,Газаєви,Сьоміни, Блохіни,Кравчуки, історія з шубами 1995 року- лише підтердження непорядності вище вказаних панів і як наслідок всього того, що відбувається в новітній історії Динамо. Хамство гравців,медперсоналу,тренерського штабу на полі і в побуті-дзеркальне відображення братів Суркісів,як людей. Принцип бумерангу діє в житті кожної людини в залежності від особистого вибору. Як пише Святе Письмо: корінь всього зла-грошолюбство. Від Динамо залишилось лише імя, і те паплюжиться. З вболівальниками вже давно ніхто не рахується, на офіційному сайті не пригадую, щоб хтось залишав свої коментарі,модератори все видаляють.Адекватні іноземні фахівці навряд чи погодяться працювати в клубі, де всім заправляє купка негідників.І всі інтервю президента клубу- відверте лицемірство. Варто лише прослідкувати хронологію, щоб це зрозуміти. Який вихід? Це особистий вибір кожного. Я давно вже не вливаю свої кровні в клуб,який не рахується і елементарно не поважає мене,як вболівальника з більш,як 30 літнім стажем,і знаю з життя,що таке маніпуляції. Всі матчі тепер дивлюсь виключно через інтернет, хоча раніше не жалів жодних грошей і відвідував стадіони з родиною.Не закликаю нікого до жодних дій-це,ще раз повторюсь,має бути осмислений і невимушений особистий вибір. Душа болить за стан речей,інакше не відгукнувся б на статтю.Єдине неминуче-Суркіси не вічні.Можливо мій син доживе до гучних і чесних перемог Динамо, бо те, що відбувається в сучасному футболі,не тільки українському-ганьба!!! Бажаю всім ЛЮБОВІ!
Показати
на офіційному сайті не пригадую, щоб хтось залишав свої коментарі,модератори все видаляють. === хоть изучил бы вопрос, который освещаешь, трололо! :-) на оф. Динамо сайте НЕЛЬЗЯ оставить комент под новостью :-) а вот на вашем - можно....
+100
Динамо" отстает от лидера на девять очков. Является ли эта ситуация критичной? Я думаю, что она некритична. Да, мы сыграли с главными конкурентами, уступили, но скоро "Металлисту" играть с "Днепром", ------------------------------------------------------------------------------------- Ну,и бездарь... Это мы болельщики можем надеяться на то, что кто-то потеряет очки в междоусобицах,так как не знаем что может преподнести своя команда. Но ты, главный тренер... ты тоже не знаешь что ожидать от команды??? Надеешься на на других??? Как говорят - на других надейся, но сам не плошай!
No results found.