Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Серджо, якщо буде чемпіонська гра то квитки треба буде купувати заздалегідь, бариги налетять іще до надходження квитків, а якщо нічого вирішуватись не буде, то спокійно 5-6 тисяч буде, як на будь-якому матчі чемпіонату.
Показати
Tyrant, та тепло уже будет, попрутся на Шахтёр, именно на Шахтёр. У нас ведь эти 4-5 тысяч ходят на Динамо! Остальные под соперника, Лацио, Шахтер, ...
Нам ЛЧ потрібна як повітря!!
Показати
Tyrant, зачем? Мы будем там конкурентно способны?
У нас завжди "Оптимістичні розгроми" недокоманд, а з нормальними суперниками нічого не можемо. Команда нарешті вийшла в повному складі, а не вдесятьох, тормоза Буяльського не було і зовсім інша гра. Але знову ж таки, це не показник, показник це єврокубки і матчі з кротами.
Показати
Tyrant, Ну справедливости ради Ворскла тогда была на 3 месте)
А були новини по Кадару? На скільки вилетів основний ЦЗ? Коли він перед новим роком у інтерв'ю говорив що лідер оборони то майже всі сміялись(я в тому числі), але зараз він дійсно лідер оборони.
Показати
Tyrant, то что Тамаш отличный игрок - было понятно ещё до его покупки, а весь смех - лишь безобразный популизм не основанный на здравом смысле.

Но этот сезон у Кадара действительно отличный, особенно на фоне общего низжайшего уровня организации игры в обороне.
Например в общем рейтинге Wyscout, на февраль - Тамаш лучший центральный защитник Украины по модельным показателям. Для сравнения Шабанов, если мне не изменяет память, где-то в третьем десятке.
Звернули увагу на гравця Карпат, але належить він Севільї, а та за Карраскаля може круглу суму запросити, якої в Динамо не знайдеться(бо пройо ЛЧ).
Показати
Tyrant, И в следующем розыгрыше не попадут,по новым регламентам вроди с несеянных ток 2 команды проходят
ДК-1975, а в фіналі зіграють Юве і Баварія :)
Показати
Tyrant, буду только за!
Валерий ua, наскільки мені відомо він лозунг придумав для збірної на Євро, і після цього вирішив що він експерт. Намагається щось написати, а виглядає як черговий лозунг.
Показати
Tyrant, ага, дякую. То-то я бачу, що він і блоги лозунгами пише :)
О, Ісмо ще грає :) Після Бангура в нас такого форварда не було, щоб і швидкий, і 1 в 1 обіграв, і удар що з лівої що з правої, і спортивна нахабність.
Показати
Tyrant, а Шахту как по снегу гонял!!!
І давно він в експертах ходить? Хоча, це ж футболи, в них всі кроти експерти. "Если так произошло на самом деле..." - це основне запитання, і швидше за все знову Жеку роблять крайнім.
Показати
Tyrant, согласен с тобой
Tyrant, Херальным. Еще ребров его не прсто так "воспитывал".. он прсто безголовый лодырь, который ни в хрен не ставит ни вас болельщиков, ни команду. Лобановский бы его сгноил бы так, что он бы НИГДЕ больше не вылез, даже в чемпионате области. И не надо гнать на Хацкевича, он сам был не подарком и в дубле достаточно посидел и мозг вправлял за свой язык, хотя был куда более полезен для команды нежели какойо там хачериди. Вместо того, чтоб стать лидером для молодняка и опрой и вести их к победам он наоброт чудит. давно надо было продавать, пока покупатели ыбли.. хотя были ли они, когда он был моложе = всадник без головы, который в каждой втрой игре цапал карточки за трепет с арбитрами. Это только у нас суркис может возиться с такими неадекватами.. а взять туже боруссию Дортмунд - лучший бомбардир, лучший игрок Обамеянг - не нравится что-то - давай досвидания!!!
MrGibson, скільки було виходів в атаку не лонг боллами? Це те що одразу кидається в очі. Індивідуально в нас гравці слабші, але футбол це командна гра. І я не вірив що за відсутності опорника Хацкевич не випустить в центр Шапаренка, щоб хоча б кількісно спробувати перекрити кисень в центрі римлянам.
Показати
Tyrant, то невже Ви думаєте що це Хацкевич дав установку не комбінувати та позиційно не атакувати?Ні звичайно, просто більш класні гравці суперника цього не дали робити, ось і все.
No results found.