Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
Александр, натисніть на "протокол матчу". Будь ласка.
Показати
Просто раньше сразу высвечивался состав, очень удобно было. Поэтому Александр немного завелся.
Ванько, справа в тому, що це вже друге чи третє трансферне вікно, коли його обіцяють відпустити. Керівництво клубу обіцяло, але не виконало. До цього часу він поводив себе професійно по-відношенню до клубу. Тим більше була гідна пропозиція від Ман Сіті.
Показати
Антон, таки да....
Не розумію чому всі говорять про іноземних тренерів. Ніхто від Суркіса не вимагає, щоб він Тухеля привіз. Всі розуміють, що це нереально. Але ж серед доступних тренерів можна знайти кращі варіанти. Чому в Португалії, наприклад, тренери досягнувши чогось з аутсайдером чи середняком, можуть розраховувати на підвищення до гранду, а у нас ні? Щоб стати тренером обов'язково динамівцем треба бути? Кучук, Григорчук чи навіть Вернидуб, на мою думку, своєю роботою більше заслужили можливість спробувати себе в клубі вище рангом, ніж наш новий тренерський штаб. Коли у нас буде в клуби спортивний директор чи віце-президент, який дійсно буде керувати клубом? Коли у клубу буде якийсь постійний вектор розвитку? Міняється тренер і міняється все... Михайличенко, Буряк, Дем'яненко - граємо в "динамівський футбол", Сьомін - контроль м'яча, від оборони, Газзаєв - "суператакувальний футбол в 3 форварди", Блохін - не знаю як це назвати... Коли ми почнемо тренерів обирати під концепцію розвитку клубу, а не навпаки?
Показати
1. Тому що Суркісу потрібен кишеньковий тренер.
2. Тоді, коли Суркіс продасть клуб або складе повноваження президента клубу.
Антон, вот вот, а уж если об иностранце речь, так лучше бы Тассотти из сборной позвали, это по крайней мере какая-то новая попытка (тем более итальянцы сейчас в тренде), а не то что мы сто раз уже проходили...
Я тепер розумію, чому динамоманія так довго шукає редактора новин. Загаловок не відповілаю змісту слів Франкова. "Вот только думаю, что Макаренко не первый и не последний" - малось на увазі про те, що він не перший, кому будуть пропонувати набагато меншу зарплату, а не про правоту. Це навіть смішно якось.
Показати
Антон, странно. я все понял как надо.
А о какой правоте может идти речь, даже не догадываюсь
Я полностью согласен, тоже неоднократно на это обращал внимание. И тут же подтверждение - в названии статьи нет одной буквы http://dynamomania.com/news/358928-cygankov---uchshij-futbolist-ukrainy-u-19-v-2016-m
Игорь, на позицію Ярмоленка є свій Циганков, Лєдньов ще є. Вони молодші за Лучкевича. На позиції півзахисника в нього шансів ще менше, ніж в захисті.
Показати
Антон, ну вообще то Цыганков свои лучшие игры на позиции Гонсалеса показывал, а не на позиции Ярмоленко. Если ты иногда футбол смотришь. А Леднев еще очень сырой и его ближе к центру наигрывают. Он очень грамотно открывается и на зоны убегает.
Серега, глаза не горели. Рафаель, Мехмеди, Теодорчик не дадут соврать.
Показати
Антон, что все тренеры плохие? тут явно не в тренерах дело! тут явно проблема глубже раз легионеры у нас не приживаются! всегда винят тренера, но что мы видим, кто бы не был у руля легионеры всеравно ....
НИК, пачками? коли таке було?
Показати
Антон, 2013-2014 - 20 штук
evgeniy_0672, з таких пір, що власні назви не перекладаються. Підручники з української мови в допомогу.
Показати
Антон, кто так решил?
Цікаво, чому контракт розірвав?
Показати
Антон, "ДИНАМО" избавляется от балласта.
Minos, Не Грозний, а Севідов.
Показати
Антон, да, Севидов, спасибо что поправили.
No results found.