Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Коментарі по темі:
14 команд - це дуже оптимістичний розклад. Чомусь ніхто не думає, яким чином будуть проводитися матчі в Луганську і Донецьку. А вони там проводитися не будуть. Такі команди, як Метадон та Металург Маріуполь взагалі зникнуть. Перший- повністю російський власник, другий - +6 для Шахтаря. Олімпік теж повністю віртуальна структура, Зоря скоріше за все призупитнить роботу. Ресурсами, щоб вивезти команду з донбасу має хіба ахметов, але його доля зовсім неясна. Цілком можливо, що і Шахтаря не стане. Тому Я вже писав про це раніше. Я бачу 12 клубів в 2 повні кола і 2 повні кола між шістками команд. Це всього 32 тури. Спокійно можна провести. Чемпіонат в 26 турів з 14 команд це просто цирк. Список команд: Дніпро, Металіст, Динамо, Чорноморець, Ворскла, Карпати, Волинь, Говерла, МетаЗап, можливо Шахтар, можливо Олександрія, можливо Буковина. От і все.
Показати
Проблеми східних команд це проблеми східних команд. Хто хоче буде грати футбол. Східняки загрались в велику політику і можуть втратити не тільки футбол.
Гандон
Показати
спасибо!! попал в 10-ку моего настроения
Я звертаюся до Телека. Ваші вислови Я вважаю упередженими і навіть образливими. В умовах війни Мені якось до одного місця доля футбольних клубів з Криму, і по барабану вона має бути і міністру. Його міністерство зараз, у першу чергу,Займається розселенням біженців. У другу чергу, цей чоловік 2 тижні тому виставив коня клоуном і таки запустив ЧУ надавши необхіну кооперацію з МВС і СБУ, і з громадськими організаціями, і з фанами. Тому чмо тут тільки ти, а не Булатов.
Показати
во-первых, футбольные вопросы в компетенции ФФУ, УЕФА и ФИФА, а не министров, в том числе, и господина Булатова во-вторых, Крым - украинская земля, Таврия и Севастополь - украинские клубы и должны играть в украинском первенстве, а заявления из уст оф. лица "пусть играют, где хотят" - недопустимы
Цікаво, Блохін - за, чи проти?
Показати
А ты - "За" или "Против"?
УЛьвові Динамо буде забезпечена значно краща підтримка ніж у Києві. У будь-якому разі людей, що вважають Динамо символом України буде більше ніж на НСК, і в свою чергу кількість клоунів, яким подобається Марсельєза на відміну від "Ще не вмерла" буде коливатися не те що біля нуля, а покотиться далеко у мінуси.
Показати
Ахахх, вы с дисквалификацией от ФИФА разберитесь для начала, та и конечно сейчас во Львове лучше чем в Киеве, весь ваш сброд уже два месяца в столице тусуется.
Маю думку сформовану роками: африканці непрофесіональні, недисципліновні і непотрібні для Динамо. Хай шурує на всі чотири сторони разом з Юссуфом. Знаю, що буду розкритикований, але про Мбокані я тієї ж думки.
Показати
А я в свою очередь считаю, что Динамо как раз больше подходят африканские игроки, чем южноамериканцы, хотя конечно долго и стабильно они у нас не играют, но это уже вопрос мотивации...
Как тебе Бангура? Диакате? Отличные игроки! Просто в Динамо долго никто не задерживается!
На мою думку, коли за 28 річного гравця( 28 це у кращому випадку), пропонують тааааку суму, то думати навіть нічого. Продавати однозначно.
Показати
А кто за него 18 лямов предлагает?
Ага, конечно! Кто это предлагает это Динамо готово продать . ему 28 ну еще год-два и уровень будет падать. это вратарь, или защитник могут больше играть. Если 15 , или 14 дадут его с радостью отдадут еще бы Ленса отдать хоть за половину.. ну за 5мил.. А богданова можно было и в аренду отдавать. Покупают Таких как Ленс, а своих продают Что за политика. старого иностранца купить, А своего молодого продать ...
В цьому році кращий гравець - Златан Ібрагімовіч. Христинка друга.
Показати
+1, только Швеция проиграла Португалии :(
То треба в Іщенка питати. Я не знаю. Але за словами шефа нашої академії, як тільки з Дніпра до Запоріжжя зробили хорошу дорогу, Олійник пропав як футболіст.
Показати
перепутал парень ворота))) по другим,запорожским, начал стрелять)))
перепутал парень ворота))) по другим,запорожским, начал стрелять)))
Кажуть, Олійника погубили запорізькі повії. Йому точно потрібно закордон, там вони подорожче і пострашніше.
Показати
Може він з ними в дир-дир грав.
No results found.