Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
"в услугах Конде был лично заинтересован наставник молодежной сборной Украины Сергей Ковалец" - що за джерело iSport??? Причому тут Ковалець? - якщо в цього Конде апріорі ще не може бути паспорта громадянина України?
Показати
об интересе Ковальца говорил Михайленко, поэтому читайте и такие интервью...а почему у него не может быть паспорта гражданина Украины? пять лет уже прожил......
ну, ніфігасе... А ми не могли в молдаван виграти... Ми не могли їм забити впродовж аж 2,5 годин!
Показати
Потому как с Андоррой Молдове пришлось играть первым номером. Появились дыры в обороне и Андорра забила. Закрыться они умеют, а вот результата добиться с более слабым противником - не могут.
По мені - кроти і хорьки нехай... Я не кровожадний, но після їх паскудства - бачити їх не хочу. Принаймі, здоровими.
Показати
Не надо этого. Сегодня клубов нет! Сегодня цвета футболок у всех одинаковые: желто-синие (вернее, сине-желтые))).
Чем больше подобной херни Анатом , тем больнее будет потом.
За участь в 3-му кваліфаї ЛЧ клуб отримує 1,5 бала інд. бонусних; хорьки їх і отримуть в цьому євросезоні. І все. Це - стосовно індивідуальних показників клубу. Хорьки, зігравши два матчі в 3-му кваліфаї, принесли в Україну 1,5 бала чисто для рейтингу федерації. Вони зараховані; їх не знімають. Оскільки хорьки все ж таки взяли участь, грали; а замість них ніхто більше не заявлявся (як у випадку з Олімпіакос Волос минулого євросезону) - то наші бали в загальнофедераційний рейтинг діляться на шість. Якби вони хоч би не грали (як Фенер минулого євросезону) - то ділилось би на 5.
Показати
Бред... из-за того что в Лозанне чухались... теперь делить на 6 ахах куда нам о 6-7 месте мечтать то? выносить такие решения должны до начала евросезона, чтоб поменять команду, а то проштрафилась одна команда - а платят все. надеюсь ФФУ препримет какие-то действия ;)
"Якби вони хоч би не грали (як Фенер минулого євросезону) - то ділилось би на 5." === И кто виноват, что они ИГРАЛИ там? УЕФА. Раздели 1.5 на 6. Это 0.25 коэффа. Украина из-за УЕФА теряет не только еврокубкового бойца, который нам приносил 2 последних года в среднем по 2,625 пункта в коэффициент страны (а не 0.25), но и потеряет немалую долю рейтинга из-за того, что все-равно будет набранные очки делиться на 6.
Анічуть хорьків не жалко Ніхто з нас, динамівців, їх не запрошував стати нашими ворогами; Ніхто з нас не просив їх бути помиями в лапах кротів в путчі в ФФУ; ніхто з нас не вимагав від ярика "бай-байїти". Це їх вибір - і нехай начуваються. Я лише очікую повної інфи з УЄФА - оскільки одним сезоном там не повинно їм обійтись.
Показати
а тебе не приходило в голову, что врагами ДУ они стали в борьбе за второе место?
Те, що вони сильніші - на ваш мільон я ні разу не заперечив. Але і ви мені жодного разу не заперечили, що хорьки - таке саме гавно, як і кроти. Гавно - від ярика зі сторожем, проФФесором та стоматологом - аж до останнього забулдиги-болєли. Більше того: наші вороги, які відверто, відкрито, бажають нашої смерті (щонайменше - приниження в усіх змаганнях). Тому нехай зараз хорьки вигрібають; на черзі - кроти. І насрать мені на отой рейтинг. Я скоріше вболіватиму за рейтинг Чморця - і те, якщо їх наклеп "з автобусом" виявиться випадковістю. Хоча жиди повагою до нас також не страждали... А за Дніпро та Карпати в Європі - сам порву, і від щирого серця!
Показати
А можешь еще больше добавить экспрессии ?
Коментарі по темі:
В групах - да, три. У відбірних - дві картки.
Показати
Кагбэ неправда: "22.02 In case of repeated cautions: a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution; " После 3-ей и 5-ой в квалификации.
Якщо Шахов читатиме коменти під своєю статтею - я попрошу Вас, Андрію, назвати тих з "Актобе" хто завис над дискваліфікацією. Шість матчів відбору, напевне, почім зря не минули для суперника. Щоправда, я знайшов, один з основних беків, Логвиненко, вже мав дві жовтих - але в наступному матчі грав... Там якісь свої ліміти на жовті?
Показати
Вроде как в еврокубках всегда 3 желтых были поводом для дисквалификации, а не 2.
Вивчіть кар'єру Максимова - і стане зрозуміло, що він "німець". Гляньте на його тренерську концепцію - і ще більше пересвідчитися, що він аполегет "порядку на полі" та стилю гри "динамівського під ВВЛ". Придивіться до його поведінки - і помітите, що Максимов диктатор, хоча й не самодур (наприклад, наступив на горло власній концепції в МетаДоні та не став вимагати гри довгої вертикальної і з флангами: такі виконавці в нього були, інших не дали).
Показати
Никакой ,,карьеры,,у Максимова нет)Есть просто небольшой опыт тренерства с клубами-середнячками.А Динамо нужен именно квалифицированный специалист,тренер что-то уже доказавший на серьёзном уровне,с западным менталитетом,с шармом(пусть это и банально).
отвечу тебе всего одним словом - Кукес
Постав Можаровський той пеналь на Дуду - агонія дотянулась би, можливо, до спарки з Дніпром та хорьками...
Показати
Да почему агония? С Волынью нормально отыграли как для первого матча (не поставили как минимум 1 пенальти, значит, просто "украли" 2 пункта. Ну Говерлу пропускаем (победа-то добыта). С Севастополем сыграли достаточно хорошо и по праву наша победа.С Шахтером в при счете 1:1 опять не назначают ОЧЕВИДНЕЙШИЙ пенальти (раз их не назначили, я смело его засчитываю) и не удаляют (я дико извиняюсь) УРОДА Тайсона. Итог игры был бы кардинально иным (ну в худшем случае 1 пункт увезли бы в Киев). Здесь вторая потеря лидера. Игра с Черноморцем не очень впечатлила, но даже при такой игре,после пенальти,думаю, 3 пункта мы бы получили. Вот и посчитайте сколько мы потеряли.
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...