Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 891
Це наша біда, беруть непрофісіоналів, в потім очікують результатів. Що посієш, те й пожнеш.
Показати
Буковина, так их потому и берут, что решает все Суркис. Профессионал будет перечить и свое предлагать, а тут нужен просто исполнитель воли президента.
Тут Шахов правий на 100
Показати
Буковина, да где там! Форма была согласована давно, просто кое-кто сильно любит деньги Газпрома.
Буковина, просто в УЕФА струхнули в последние дни под давлением России
Ну, найкоротший шлях в ЛЧ - через чемпіонство в УПЛ.
Але якщо дійсно стан справ, як каже Циганик, тоді самі кроти не дуже вірять що при теперішніх розкладах вони можуть повернути собі перше місце в ЧУ.
І якщо це так, то я ще більше вдячний за це пану Мірчі Луческу :)
Показати
Буковина, Чемпион следующего сезона не будет иметь гарантированного места в групповом раунде ЛЧ, а будет проходить квалификацию, как и вице-чемпион.
Для чемпа добре. В принципі, і Суркіса мало б мотивувати думати про підсилення. Щоб не робив Луческу, але нападник нам як повітря потрібен (при всій повазі до Бєсєдіна), та й опорник якісний був би не зайвим
Показати
Буковина, хотілося б помилитися, але мені здається , що Суркіс і на цей раз сподівається підсилювати команду тільки за рахунок своєї молоді і повернених з оренди, і не буде ніяких вхідних трансферів
Лимонович, не важливо, прийняв він запрошення, чи ні (очевидно, що коли запрошували, не був в стурктурі клубу, а це теж щось означає), важливо, що говорить парвильні речі і якщо таки слідував їм, то респект
Показати
Буковина,
Пой дальше, кротяра!
Називається скромність, явище не дуже поширине )
Показати
Відрізняється від: "Я вже маю чуть-чуть ім"я"
Сам то зрозумів, що теж вживав мати?
Показати
Буковина,не в защиту Худжамова, но при первом и единственном просмотре клипа Алиева тоже вот это таинственное слово скрытое звёздочками слово крутилось на уме.
Буковина, мать обычная часть языка. Но мало кто может превратить его в искусство.
Так что Рустам прав тут и адекватно его использует.
Рыжего Ахмета на электростул, в данном случае нужны кавычки для слова "амеркианское" Если у нас милицию назвали как в Америке, полицией, результаты и суть мало изменились. Все определяют люди.
Показати
Частично согласен, но суть в том, что само НАБУ создавалось не для борьбы с коррупцией, а для того чтоб держать на крючке некоторых наших чиновников, которые не выполняют волю США по колониальному порабощению Украины!
Та що вони розуміють?! Ось у нас на сайті Зінченку реальні оціник винесли (судячи з них, йому пора закнічувати з футболом), а це якийсь незрозумілий WhoScored ))))
Показати
Буковина, зверни увагу на гру Зінченка в наступних матчах, він завжди грає з думкою про статку((((
Зарплата вдвічі більша, дстатня мотивація, щоб змінити місце роботи. Та й клуб буде калібром більшим. Моральний аспект... В теорії, якщо омовились, то слово треба тримати. Але на практиці, чи багато хто б вчинив інакше?
Показати
щось незрозуміле і дивне з текстом ))
No results found.