Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
толку з того оф сайт як там інформації як з козла молока!!!!!за*бало!!!!
Показати
и не говори, такое впечатление, что оф. сайт заброшен) нет ни какой инфы про новичков, про Брауна, фото с тренировок (хотя бы) и тд.
ну та безус просто думає шо він зірка футболу і може рішити всьо сам як в матчі з чорногорцями,але там йому повезло просто!!!кароче він ніякий бельханда буде грати на його позиції...а він 4 запасним після аруни і кранчара...
Показати
Началось.. новая жертва? Сезон ещё не стартовал! Не ясно, кто, с кем и где будет играть! В игре Динамо, ещё ничего не видно и не понятно, какие могут быть адекватные, сейчас выводы?!
дибілізм це всьо бельханди нема вже в складі монпельє....на оф сайт їхній заходив...
Показати
Это так, но и новости об уходе в Динамо на сайте тоже нет!
Никто и не говорит, что он не уходил из Монпелье. Другое дело, куда он ушел... Если он сейчас вильнет,то это будет из разряда фантастики! Я такого никогда в жизни не слышал и не видел, чтобы после такого давали заднюю. Ну не могли же ему дать номер, устроить представуху по-полной только после устной договоренности на словах... Если в этом замешан злобный педофил Арсен, то я его возненавижу еще больше, мудака такого. Не видать ему кубков еще лет 20
може питання не по цій темі але хотів би взнати чи вийде бельханда проти Зеніта 3 числа???
Показати
нет, а вот остальные два и Велозу получат по 20-30 минут как сказал Блохин
позорники!!!Закалебали уже!!!!!!!блохин-иди нах!!!!!
Показати
Позорник це ти і такі як ти, не пизди в неті а піди на стадіон і підтримай команду, а то розумні які позбирались, говном свою команду поливать!!!
Чого всі такі розумні за монітором, а на стадіон прийти так 20 тисяч не набереться. Якщо б всі хто хейтерить підтримували, ходили на футбол, вболівали, то був би толк. Я пропустив лише 2 матчі в Києві, і то коли в лікарні лежав, а коли відійшов від наркозу то перше питання було як зіграли, а не як пройшла операція. І на матч з Металургом піду, і мені похуй, нехай хоч 10-0 програють я все одно буду вболівати і ходити на стадіон, а не лити багно як багато хто з вас!!!
только после тебя тушка
гнати в шию треба блохіна і компанію!!!бля це наскільки треба бути сліпим щоб не бачити шо проблема ДК заключається в головному тренері Блохін хіровий тренер-ніякий...треба найняти нормального європейського тренера і дати 80 млн на трансфери тоді і буде команда!!!!!але суркіс ніколи цього не зробить і не здивуюся якшо після Блохіна прийде ше один вітчизняний тренер!!!Кароче такого позору як цього сезону ше не було!!Провал в ЛЧ,провал в кубку,чемпіонаті,ЛЄ!!!Всюда провал всьо нема більше Динамо Кїв!!!!Рівень цієї комнади 3-4 місце...гра ніяка півкоманди мертві,глухарі срані!!!!! гнати,гнати і ше раз гнати треба цих ушльопків мільйонерів!!!!!...починати робити комнаду з нуля з молодих пацанів і боротисяза виживання вот шо треба пора забувати славну історію не буде вже більше київського Динамо!не буде!!нас і так ніхто в Європі не сприймав тепер і в чемпіонаті україни ніхто не буде сприймати!!!!ЗАЄБАЛО!!!!!!!
Показати
Нервуєте? Персен заспокоїть.
при нормально поставленной работе в клубе, хорошем тренере и селекции такие сумасшедшие затраты ни к чему только вот нашему президенту по ходу больше нравится понты гонять, вон я сколько денег на Динамо выкинул, чем нанять нормальных управленцев и выстроить работу в клубе
No results found.