Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 14
ВУКО баласт атак ДК. Його потрібно було замінювати по такій грі на поч. 2 тайму.
Показати
Глубина мысли просто поражает... А "баласт атак"- это в учебники...
С чего сделан такой вывод? А когда Вукоевич забивал важные мячи в Еврокубках? И вообще, если его менять, то в центре поля будет чень и очень туго... Так что полностью не согласен!
Вуко баласт атак динамо
Показати
по-больше бы таких баластов ))
Половина користувачів динамоманії видно не хоче щоб осінню динамо грало у лізі чемпіонів. А для того щоб грати, нам потрібні висококласні гравці а не молоді і перспективні. Більша половина користувачів мабуть незнає у скільки років заграв михайличенко і до скількох років грав лужний.
Показати
Нет, просто говоря "А", надо говорить "Б". Кардосо - статусный игрок с огромной зарплатой. Чтобы он не выглядел белой вороной в коллективе(со всеми вытекающими), нужно брать еще 1-2 таких же по статусу и зарплате - грубо говоря, повышать общекомандный уровень игроков. Потянет ли ИМС? Даже Ахмет за одно трансферное окно столько не тратит. В любом случае эта мини-революция интересна :). ЗЫ. Хотя я всё еще считаю что никакой "революции" не будет, а просто притащат очередной шлак и объявят супер звездой. Трансферное окно - время надежд)
Чудовий стадіон у сумах.
Показати
Жаль только попа даже летом мёрзнет на стадионе...
А город как?Никогда там не был,но на финал хотел поехать!Кстати,а про стадион слышал сетовали,что оно чем-то огород напоминает...=(
Два роки назад я був на матчі динамо шахтар прощальний матч сьоміна мені дуже сподобалося як ультрас кричали "сосіте хуй шахтер" цитата. Іще це був прощальний матч шацького.
Показати
Etoile забанен на неделю за мат
ультрас Динамо слово шахтьор не знають і ніколи його не заряжають, тоже фанат, прийшов раз на матч, розказує. А тоді такі фанати кричать ганьба і кидають клубні кольори.
А суркіс (погане слово), думає, що в Києві ходять не на Динамо, а на суперника, на кротів((( Від щирого серця бажаю йому в день матча незабуваємого поносу, хай вдавиться тими грошима, наче вони йому чимось поможуть!!!
Після євро ми усі будемо стояти на майдані а гордон буде співать за блохіна.
Показати
Ой би нашому теляті вовка з'їсти!!!!
Ніколи не забуду як валентин слюсар ще граючи за металіст сказав що хоче щоб пройшла валенсія
Показати
Да. А ведь Слюсар - наш воспитанник
Да то он хотел зарисоваться перед своими болелами...
Один із варіантів коноплянку а на перед ярмолу і все.
Показати
У этого варианта один, но очень большой минус - вряд ли Коноплянку нам продадут
Газаєв взагалі не звертав увагу ні на дубль ні на динамо2.
Показати
Друже,Газзаєву величезна подяка за Ярмоленко,Гармаша,Хачеріді.Так результату немає.А що ви власне хотіли врешті решт,щоб і молоді давали дорогу і результат щоби був?Ніколи такого не буде.Потрібно завжди чимось жертвовати.
Админи дайте пожалуйста ссылку парня через которого можно попасть на фан-сектор. Он писал у коментариах и дал ссылку у контакт.
Показати
А слабо самому поковыряться?)) "...Хто зацікавився пишіть мені, я все детально розповім, буду дуже радий..." http://vkontakte.ru/id114117144
No results found.