16 сентября 2022 09:07
10

Источник: Луческу инициирует трансфер форварда "Фенербахче" Дурсуна, "Динамо" также ищет замену для Шапаренко

Главный тренер «Динамо» Мирча Луческу желает подписать нападающего «Фенербахче» Сердара Дурсуна, сообщает журналист Эндрю Тодос.


Киевляне уже работают над трансфером, однако переход 30-летнего турка считается маловероятным. Его подписание при этом оценивается как главная цель клуба.

В текущем сезоне Дурсун забил 2 гола и отдал 2 ассиста в 10 матчах.


Кроме позиции форварда, «Динамо» планирует усилить центральную ланку после того, как 6 месяцев из-за повреждения крестообразных связок пропустит Николай Шапаренко. Хавбек уже успешно прооперирован в Барселоне.

А раніше проблем з форвардом в нас не існувало!? Чому в розпал сезону його шукають!? Це якийсь тотальний провал, і делітанство.
тю, новину про хрести взагалі пропустив та й подумав спочатку, що мова йде про продаж Шапаренка.... а з'ясується, що він зламався аж на 6 місяцив :(
Вспоминается Ребров, который просил продать и на место их купить новых игроков, но чем закончилось мы знаем.
Согласен что надо обновлять состав. Но походу силекция у ДК не в дугу. Кстати ее тоже пора обновить.
Для нашого нинішнього стану непоганий варіант, багато бьє з різних дистанцій, багато забивав останні сезони. Проте питання будуть по зарплаті, за зарплату Беседіна він грати не буде, тому високо імовірність цього переходу я б не оцінював.
Хіба проблема в нападі? Проблема в тому, що м’яч до нападу не доходить. Купи Рональдо, він також не буде забивати, бо проблема у русі вперед від захисту до півзахисту і далі…
Скрыть
Slava, вірно. Саме тому не розумію захвату блогерів від гри Буяльського.
Якщо він забиває, то нехай він і буде форрвардом. А нам треба когось в центр поля, і не одного. Треба центрального і атакуючого захисника.
Треба людей які будуть доставляти м'яч у фінальну зону.

psv, согласен, выиграли! За счет того, что пришел новый тренер, дал толчок команде, улучшилась дисциплина на поле. Но игры, как не было так и нет!! Игру Луческу не поставил! Во что играла- играет наша команда?
Все разговоры, типа мы что то пытаемся сделать... Эту команду не спасти приобретением форварда или центрального полузащитника. Команда элементарно не обучена футболу!
Скрыть
STN, эти же люди выигрывали требл два года назад, думаю проблема в другом, но и правда две средние покупки с затыканием дыр этого не исправят
Скрыть
psv, Така ж фігня і в машині: два роки тому нормально їздила, а сьогодні сиплеться. Деталі ті самі, але вони зношуються, потребують заміни.
Мабуть, не даремно ті ж самі МС, Лівер, Реал і т.д. постійно оновлюють склад. У них є базовий кістяк, який в команді тривалий час, а всі інші постійно оновлюються. У них це поставлено на поток і вважається нормальним, зміни відбуваються фактично планово. А у нас чомусь вважається, що типу чим довше одним складом, тим краще. По факту ми бачимо, що це не так: є певний пік, а потім починається незворотній процес. І якщо в них це відбувається планово, умовно по 2-3 гравці кожного року, то в нас це осипається одномоментно.