Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 213
Kilroy, я чомусь впевнений, що ідея і полягала в тому, щоб саме вболівальники Динамо платили Сетанті. Для цього вони і заходили в пул!
І Суркіс це зрозумів (або знав) першим!
Показать
dynamic1927, ага, заговор масонів та рептилоїдів проти вболівальників ДК.
Ще раз. Є сплачені немалі гроші групою Сетанта. Є виграний тендер. Є контракт з УПЛ на ексклюзивну трансляцію усіх матчів.
І є суркісня яка лізе з групою Г+Г своїми рейдерськими методами. Навіть найчесніший печерський суд підключили. Адже закони для всіх рівні, але для когось рівніші.
Тому і маємо як відповідь трансляцію лише на онлайн платформі ігор де є саме ДК. І вболівальники тут ні до чого, лише конфлікт інтересів.
Чи згоден я з цим - аж ніяк, Сетанта мудаки. Але казати що Сурки тут не при чому аж ніяк не можна. Завжди можна було домовитися, але тут два барана на одному вузькому містку
dynamic1927, між іншим, трансляції на 2+2 теж не безкоштовні. За HD якість я сплачую "Волі" чималі гроші, які далі капають Сурку та Бені. Доречі, як і за дві Сетанти. Не можу зрозуміти, чому я повинен платити Сетанті ще раз що б нормально подивитися матч? Ці розбірки хлопці мають вирішувати в суді, а не відіграватися на вболівальниках.
Де всі ті, хто ще недавно кричав "Суркіс жлоб", "Пул Сетанті" і т.д.???
Задоволені?
Показать
dynamic1927, не виправдовую сетанту, але СУРКІС - ЖЛОБ і мудак не менше. якби сурок не залупився за трансляцію по своїх каналах, сетанта не ставала би в позу і нормалньо показувала по тв.
Навіть не знаю що краще - Катерина з ВАРом чи без???
Показать
Точніше, що гірше
Юрий, до чого тут Суркіс?
Показать
dynamic1927, Перед этим на сайте дали информацию, что идут переговоры МЕЖДУ Динамо и .Черноморцем. Если бы Суркис был категорически против, матч бы состоялся во Львове (несмотря на решение военной администрации Одессы).
"Лонвейк справді сподобався, так що ми напевно побачимо його і в грі на Кіпрі." - Франков не в курсі, що Лонвейк не заявлений на ЛЄ? Якось не професійно.
Показать
dynamic1927, не те, що непрофесійно, а й навіть ганебно. Франков деградує на очах. Це не перший його ляп в останній час.
Андруш, ахаха, правда очі коле? По суті відповісти не можеш?
Дитинко, не називай таких як ти дядьками, бо розуму у вас як у курки - навіть відповісти не можеш, лише кукурікати як півник!
Показать
dynamic1927, не займаю дурника.Все зрозуміло.Жалкую,що вступив в дискусію з неадекватом.
Major, сховай ботівську методичну і скажи по-людськи!
Показать
dynamic1927, ти вже дістав всіх,самий вірний і справжній,іди молочка випий і перестань дядьків вчити.
Дід Панас, Суркіс є президентом Динамо вже майже 30 років, а ви лиш тепер прокинулись??? Де ви були раніше, коли Луческу виграв з Динамо требл???
Показать
dynamic1927, вам дід не про те каже. А ви точно як русня - слухаєте і не чуєте, дивитесь - і не бачите. Бо зомбовані.
Simonoff, у всіх бувають хороші і погані часи. Часи злетів і болючих падінь. І лише СПРАВЖНІ вболівальники пройдуть ці часи разом з улюбленим клубом, а ті що кинуть команду при невдачах ніколи вболівальниками і не були!
Тільки Київ! Тільки Динамо!
Показать
dynamic1927, якщо команду тренує ватний кріт, а президент клубу ватний опзжшник, то це явно не наше Динамо, яке завжди було патріотичне. Це не Динамо зараз грає, а ФК Суркіс, яке нічого спільного з справжнім Динамо не має.
Вадим, а як змінити тренувальний процес, якщо його немає? Часу хватає лише на відновлення між матчами!
Показать
Тренувальний процес змінюється в разі зміни обставин (фізичний стан гравців, логістика). Динамо не одне знаходиться в такому положенні. Якщо говороти про те, що знаходимся у стані поперпілих, то результату не буде. Как говорят у нас в Одессе, с таким настроением слоника не продашь. dynamic1927,
Ничего не найдено.