Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 289
Барвинок, хіба українська Тимощука робить його більш шанованою людиною?
Показать
Балтача, ні, не робить. Але у Вас логічна помилка - Ви плутаєте необхідне і достатнє.
Ватель, помимо собственно денег, есть еще другие мотивы, мне кажется. У тебя есть стабильное место в основе, рост, еврокубки и доверие тренера. Разве это нельзя будет использовать для того, чтобы заработать? К примеру, тот же Зинченко мог уйти, верно? Ребров, конечно, пока еще не добился того же, что и Гвардиола, да и Ференцварош не МанСити, но все же. А теперь что? Пусть зарплата выше, но неизвестно как оно сложится. С другой стороны, если предел мечтаний поиграть в Венгрии пару лет и обеспечить хлеб с маслом Пироженко, то вопросов нет)
Показать
Балтача, мне кажется, что Ребров там еще на год, не больше, дальше или в Динамо вернется, или куда на повышение Турция/Англия.
А контракт Петряку явно долгосрочный предлагали. И вот дилемма, посидеть на небольшой зп год, а через год придет новый тренер и надо доказывать снова, что ты достоен. А если придет некий Хацкевич, которому не нравится такой тип игроков?
А так Петряк с хорошей зп в команде равной Ференцварошу по силам.
Конечно, из уважения к команде можно было попробовать трудоустроится не в Венгрии, в Румынии или там Бельгии, но Пироженко наверное там не имеет выходов, разве что в Турции мог трудоустроить, но тут наверное таки сыграла роль зарплата.
Что за ерунда, "ответ односторонний". Так дело в деньгах, да или нет?) Как так, играть за клуб в аренде, а потом уйти к конкуренту? "более корректно сотрудничают с футболистами и их агентами" - разве Петряку не предлагал Фради контракт? В чем была некорректность-то? Жаль. Интересно было посмотреть на Ференцварош Реброва в еврокубках, да еще и с нашими в составе.
Показать
Балтача, ну видимо менеджмент Ференцвароша аля Суркиса, тянуть до последнего, что бы клиент созрел на условия клуба, а клиент находит более рыбное место)
Барвинок, до речі, я знайомий з вашою думкою у блозі. Але, маю надію, що ви, визнаєте фактом те, що це є слова Рауля. Ребров може мати дещо іншу думку. Чи ви впевнені буцімто Рауль був головним, а Ребров так собі поруч вештався?) Так, був суттєвий іспанський вплив, але він збагатив клуб! Вміння тримати м'яча, рухати його, трикутники, та чотирикутники швидкого розіграшу аж ніяк не заважають розрізним пасам. Крім того, Лобановський мав справу з дещо іншим складом, та й відношенням до справ футболістів. Може Сьомін був шанувальником такого футболу, а ось Ребров, вважаю, шукав нове.
Ну, а Хацкевич... мені ще не подобалось як він грав) Та вважаю, що йому банально бракує досвіду. Хоч є також винний в тому, що ми стали якісь зовсім не амбітні. Почалось давно це, ще з другого "пришествия" Сьоміна. Наступний хибний крок - це запрошення Блохіна. Для тих гравців, що прийшли тоді, потрібен був інший тренер. Або клубна система, від юнаків до основи. Систему почали будувати вже тоді, коли у конкурентів вона працювала. Ще це постійне бажання втримувати гравця попри всякий здоровий глузд.
Показать
Балтача, Щодо Рауля. Він працював у Рубіні, коли туди переїхав Ребров. І Ребров привіз його у Київ, коли був призначений головним тренером. Не буду вдаватися до емоційних висловів на кшталт «поруч вештався», але тактичні установки в команді робив Рауль, тоді як Ребров обмежувався кількома словами на початку. Тобто тактика була його на 100%. Чи збагатило це клуб? Я дотримуюсь думки, що це завдало нищівного удару по «Динамо», оскільки відбувся поворот на 180 градусів від вистражданої, підтвердженої успіхами генеральної лінії клубу. Удару тим більш сильного, оскільки завдавав його енергійний і небезталанний фахівець. Це умовно можна порівняти з реформами Петра Першого – амбітними, цілеспрямованими, але врешті такими, що зміцнювали віджиле кріпосництво. Цей стиль до всього ще й ментально не підходить українцям, що не міг збагнути чужоземний Рауль. Навіть у «Шахтарі» у нього не вписуються українці, його реалізують латиноамериканці. У нас можуть бути і є футболісти не менш технічні, ніж на Заході, але вповні вони себе реалізовують у цій системі координат. Ви не помітили, як внаслідок цих квадратів і трикутників «Динамо» почало відчувати проблеми навіть із виходом на половину поля суперника? Ви собі можете уявити, щоб Блохін забив гол «Баварії» у Мюнхені, якби він за системою Рауля мав перебувати поруч із захисниками?
Сьомін реалізовував певну гібридну систему, але він принаймні був талановитим тренером. Зараз – ні системи, ні таланта, ще й наслідки іспанської конкісти.
Барвинок, згоден, амбіції дещо не такі, але не згоден, що Ребров спартаківську гру мріяв налагодити. Впевнений, що і Лобановській, як всякий класний фахівець не зупинився би на місці, швидка гра з високим пресингом, швидким рухом м'яча, фланговими атаками, наприклад, того ж МанСіті дещо нагадує його ідеї. А возюкання з м'ячем у Динамо Реброва було чи то невмінням деяких гравців швидко думати та швидко рухатись, чи то побічною дією перебудови. Крім того, деякі гравці не розуміли хто вони самі, де живуть і дуже високо себе цінували. Та ще, на мій власний погляд, не було захисника з гарним пасом, та півзахисника, який би гриз центр і мав здібності швидко розпочинати атаку. У тому ж МанСіті вчора бачив Гюндогана і Силву. Динамо Реброва мені здається і повинно було таким, але ж.
Показать
Балтача, Ви змушуєте мене повторювати те, що я писав не раз, зокрема, востаннє - у своєму скромному блозі на Динамоманії. Рауль чітко декларував принципи своєї гри. Один із них: відстань між одним гравцем команди й іншим не має превищувати 15 метрів. Тобто компактність вводилась в абсолют. За такого розташування гравців дальній розрізний пас як елемент тактики нівелювався. У Лобановського і Базилевича він був одним із основних. Спартаківські стіночки на короткому клаптику - можливий тактичний хід, але навіть Бєсков визнав, що цей хід програє різноманітній тактиці Лобановського, що зводиться до створення чисельної переваги на ПОТРІБНІЙ ділянці поля, рваного ритму і комбінування різних тактичних засобів.
Ребров з Раулем зневажили цей набуток і реалізовували іспанський, що дуже близький за суттю до спартаківського (до речі, розгромними перемогами в матчах з "Реалом" і "Барселоною" Лобановський показав, який метод ефективніший, і як діяти проти тактики дрібного пасу).
Що ж до Хацкевича... Він нібито спочатку відмовився від хибних шляхів попередника, але через відсутність тренерського масштабу і кадровий голод продовжив сповзання команди в болото.
Балтача, Іспанський стиль гри (дрібний пас) технічний і цікавий. Але потрібні технічні футболісти, які вміють швидко працювати з м'ячем і дуже дисципліновані на полі. Потрібно чітко дотримуватися тактичних схем. Насправді, таких у світі не так уже і багато. В такий стиль грають Барселона, Ман. Сіті і досягають найвищих результатів. Але який у них підбір виконавців. Інші іспанські команди, які грають у такий стиль, не можуть похвалитися такими результатами. Реал і Атлетико грають трохи в інший футбол (Реал Зідана). Причина одна - рівень виконавців. Такий стиль дає результат коли команда технічніша за суперника. З рівним суперником уже важко, а з сильнішим грати першим номером часто просто не виходить. Ось так і грало Динамо Реброва (Рауля) проти сильного суперника перекочуючи м'яч впоперек-назад і не знаючи як пройти оборону сильного суперника.
В сучасному футболі, в залежності від підбору виконавців і поглядів тренера, команди грають в різний футбол. Стиль Реброва чи Рауля Ріанчо також має право на існування. Але я б не важав його еталоном для Динамо. У нас такого підбору виконавців нема та ніколи і не було, навіть за часів В.В. Лобановського. Тому В.В.Лобановський і давав результат, спираючись на інші якості своїх гравців.
Это что за горняцкий характер? Болтаться, как гамно в проруби? Любить свою страну всегда не за что. И никто не заставляет. Она такая, какая есть, ты или живешь с этим, пытаешься сделать что-то или уезжаешь в поисках лучшей доли. Но если ты весь такой советский, то в чем была проблема сделать себе российский паспорт и не мучать себя гимном Украины? Нет же, прямо заставлял себя играть за Украину, страдал! Если ты весь такой донецкий, столько лет к чему ждать? Семью нужно содержать, да? Очень жаль, что таких много. Именно поэтому и идет война и не только там, в Донецке и Луганске, она и тут, по всей Украине. Таких Ракицких, Тимощуков, Михаликов, Селезневых, Дедечко и прочих - увы, много. И, конечно же, наши замечательные северно-восточные соседи все делают, чтобы их становилось больше. Ведь если подумать, переход этот не сильно важен для Зенита, зато политически ярок.
Отвратительный переход. И, конечно же, не должны играть в сборной ни Ракицкий, ни Селезнев, ни любой другой, кто поехал играть в Россию в сегодняшней обстановке. Один Зозуля стоит больше миллиона Селезневых. А мерзавцы, наплевавшие на гибнущих на том Донбассе своих земляков и едущие играть в страну, которая все сделала и делает, чтобы они погибли, достойны лишь презрения.
Показать
Балтача, Поддерживаю на 100%!
bozman, где ж вы такие самовлюбленные глупцы беретесь?
Показать
Балтача, ну, как, мудрец, мнение своё ещё не поменяли?
Из плохого, на самом деле, только счет и глупые ошибки. Ну, и конечно Гармаш опять феерит. Так себя вести нельзя. Дело не только в разговорах с судьей, очень много ошибок. А так, первый гол - недоиграл Сидорчук кажется и ошибка Бойко. Второй гол - срезка. Забивать Аяксу можно. Правда нам прихватили Вербича и Цыганкова и привет.
А вот постоянный негатив в комментариях удивляет. Вы вообще за ту команду болеете? Какой бы она не была! Что вы мучаетесь?
Показать
Балтача, проблема не в болении за команду, а в том, что независимо от этого, действия руководства клуба привели нас к этому моменту. Футбол развивается, растет, такие клубы как Аякс успевают измениться, и держат марку. Ещё пару лет назад, после рывка и нормальной тренерской работы с командой, этот Аякс не выглядел бы таким уж и не проходным - сейчас, к сожалению, команды с других планет. Грустная констатация факта, только и всего.
О, начало вылазить всякое гавно. Смотри, как бы сам вшей не закормил мразота
Показать
Иди наХуй!!Балтача,
Сергей Динамовец, во-первых, не Самбреро, а Самбрано. И свободный агент, это не выброшенные деньги. Во-вторых, в клубы постоянно приходят/уходят футболисты, Шевченко не смог заиграть как ожидали в Челси, примеров масса. В-третьих, все ребята, которые к нам пришли имеют хороший потенциал, достались они за вполне адекватные деньги. Сидклей и Буэно еще вообще не играли в оф. матчах, о чем тут можно говорить? Какой унитаз?
Показать
Балтача, Да ребятки пусть пообщаются между собой, а то видно, что и игроков-то Динамо они толком не знают, а еще пообсуждать хотят тех, кто еще ни разу за основу не выходил... :)))
Автор: Балтача
30 сентября 2021 11:36
Мюнхенский "сговор"
Давно заметил, что когда перед матчем футболисты, функционеры и обозреватели, приближенные к команде начинают говорить - "главное не проиграть", "надо хорошо сыграть", то это свидетельство этакой психологической неполноценности и царящего в команде духа уныния...