12 червня 2024 12:29

Журналіст: "Щоб Судакову та Шапаренку грати у зв'язці проти сильніших суперників, їм потрібно більше бути сильнішими у відборі"

Журналіст Володимир Звєров відповів на запитання про те, чи можуть Микола Шапаренко та Георгій Судаков грати разом у збірній України.


- Коли в тебе два гравці такого класу, нехтувати кимось одним із них, коли вони у гарній формі – це неправильно. Кожному тренеру хочеться використати сильні сторони футболіста. Що ми побачили у зв'язці Шапаренка та Судакова. Микола більше розпочинав атаки. Хавбек "Динамо" брав м'яч на своїй половині поля, просував його вперед, обігравався, давав перші загострювальні передачі. Але у київському клубі він більшість цих моментів виконує на позиції лівого інсайду. Правіше діє Бражко. У матчі з Молдовою Шапаренко грав на позиції правого інсайду та робив це непогано на рівні суперника. Щоб Судакову і Шапаренко грати у зв'язці проти сильніших суперників, їм потрібно більше бути сильнішими у відборі. З Румунією та Словаччиною це буде значно важче. Вони можуть грати позиції інсайдів, але з різними функціями. Але матч із Молдовою був тренувальним.