11 червня 2024 16:06

"Порту" хоче орендувати Роке у "Барси" з опцією викупу. Вітор хоче залишитися в "Барсі", Флiк обговорить його майбутнє з Деку

"Порту" хоче орендувати Вітора Роке у "Барселони".


Як повідомляє Diario Sport з посиланням на A Bola, португальський клуб зробив пропозицію про оренду 19-річного форварда наступного сезону з опцією викупу. Декілька тижнів тому спортивний директор «Порту» Андоні Субісаррета пов'язувався з «Барселоною», щоб уточнити ситуацію.


Зазначається, що «Барселона» не має наміру продавати Роке, вважаючи, що ставка на нього спрацює у довгостроковій перспективі, проте в оточенні Вітора вважають, що догляд можливий лише на правах повноцінного трансферу, оскільки бразилець затребуваний на трансферному ринку.

Також повідомляється про інтерес до Роки з боку "Ювентуса" та "Наполі", проте ці клуби розглядають лише оренду нападника без права викупу. Крім того, не виключається включення Роке до операції з «Атлетіко» за Жоау Феліксом. Вітор, у свою чергу, хоче залишитись у «Барселоні».


Вирішальне значення матиме думка нового головного тренера "Барселони" Ганса-Дітера Фліка - очікується, що він обговорить ситуацію з Деку найближчим часом.