11 червня 2024 12:39

Дзанетті про Лаутаро: "Він може стати найкращим бомбардиром в історії "Інтера", є всі передумови. Йому та його родині добре в Мілані, уболівальники люблять його"

Хав'єр Дзанетті висловився про кар'єру Лаутаро Мартінеса в «Інтері».


Раніше стало відомо, що аргентинець досяг угоди з міланським клубом щодо нового контракту до 2029-го.

– Лаутаро – капітан команди і зробив крок назустріч «Інтеру», чи були у вас побоювання, що він справді може залишити «нерадзуррі»?

- Ні, у мене ніколи не було сумнівів, тому що я добре знаю Лаутаро і знаю, що йому та його родині добре в Мілані, де його люблять уболівальники. І потім йдуть переговори, і природно, у кожного свої вимоги, але врешті-решт ти повертаєшся додому і думаєш, як вчинити правильно, і я завжди був переконаний, що Лаутаро вибрав правильний шлях, враховуючи зусилля, які доклав «Інтер», щоб запропонувати йому цей контракт.

Так і сталося, угоди було досягнуто, і всі щасливі: «Інтер», Лаутаро та вболівальники. Тепер нам залишається лише дивитися у майбутнє.

– У рейтингу найкращих бомбардирів «нерадзуррі» всіх часів Меацца посідає перше місце, а Альтобеллі – друге. Як ви вважаєте, чи зможе Лаутаро кинути їм виклик?

– У Лаутаро є всі передумови для цього, але, як ми знаємо, у футболі складно робити такі прогнози, але якщо він продовжить так само, я не сумніваюся, що він зможе цього досягти, – сказав колишній півзахисник «Інтера».

На даний момент на рахунку Лаутаро 129 голів за "неррадзуррі" - це 8-й результат в історії клубу.

Лідер – Джузеппе Меацца, який виступав за «Інтер» з 1927 по 1940 роки, має 284 голи. Другий – Алессандро Альтобеллі із 209 голами.