27 травня 2024 17:06
1

"Металіст 1925" після вильоту з Прем'єр-ліги зазнає кадрових втрат: стали відомі три гравці, які покинуть команду Скрипника

Харківський Металіст 1925 після вильоту до Першої ліги зазнає перших кадрових втрат. Команду остаточно покидають, щонайменше, троє футболістів.


Як повідомив кореспондент сайту «Український футбол» Дмитро Вєнков у своєму телеграм-каналі «Dmytro Vienkov», Металіст 1925 після вильоту до Першої ліги покидають, щонайменше, троє футболістів, в яких контракти з клубом спливають 30 червня 2024 року.

Свою співпрацю з Металістом 1925 не продовжить півзахисник Бека Вачіберадзе. Він вже має пропозиції від вітчизняних та закордонних колективів. Ведуться перемовини.

Також команду остаточно покинуть хавбеки Ярослав Мартинюк та Андрій Ткачук, які другу частину сезону, що минув, проводили в оренді у Діназі. Обидва перебувають у пошуках нових клубів.
Гадаю, що піде з команди і Денис Гармаш. Для гравця з таким послужним списком грати у першій лізі дещо непристойно. Краще взагалі повісити бутси на цвяшок.