26 травня 2024 15:35

Флік не розраховує на Канселу та Фелікса у "Барсі". Клуб вважає, що зберегти їх може бути вигідно

Ханс-Дітер Флік не бачить майбутнього Жоау Канселу та Жоау Фелікса у «Барселоні».


«Барса» збирається прискорити трансферне планування наступного тижня, що збігатиметься з приходом німецького фахівця як новий тренер. Флик вже кілька разів спілкувався зі спортивним директором каталонців Деку, загалом їм вдалося узгодити подальшу стратегію, проте з деяких питань, як і раніше, точаться дискусії.

Так, німець не бачить майбутнього в команді ні для когось із двох португальців, які прийшли на початку сезону на правах оренди. Проте клуб продовжує думати, що збереження цих гравців може бути економічно вигідним.

Парафія Жоау Фелікса вже створила певні проблеми з Хаві, якому минулого літа довелося піти на компроміс, оскільки португалець не входив до його планів. Наразі агент гравця Жорже Мендеш вже підшукує інші варіанти продовження його кар'єри.


Сам Фелікс хотів би залишитися в «Барсі», яка вважає продовження його оренди прийнятним варіантом, особливо у разі відходу Вітора Роке та Ансу Фаті. Флик сподівається вивчити інші можливі кандидатури для посилення атаки.

Жоау Канселу високо цінують у клубі, вважаючи одним із найкращих на позиції крайнього захисника. Однак Флік висловив стурбованість з приводу проблем при грі в обороні у португальця. У зв'язку з цим він може запросити трансфер універсального захисника, здатного грати обох флангах оборони. Таким чином, угода з «Манчестер Сіті» про викуп чи продовження оренди Кансел залишається під питанням.