26 травня 2024 10:34
4

Ігор СУРКІС: "Багато трансферів не буде, це неможливо. Ми довіряємо нашим українським хлопцям"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про кадрові зміни, які влітку відбудуться в столичному клубі.


«Багато трансферів не буде, це неможливо. Ми довіряємо нашим українським хлопцям. Якщо ми когось і будемо запрошувати, то хороших гравців, а не для кількості.

Ми будемо посилюватись, у нас є кандидатури, і ми будемо це робити. Це будуть не тільки українці. Сподіваюсь, нам це вдасться. Нам потрібні два-три футболісти для підсилення.


Кадрові втрати? Не можу зараз про це говорити, ми обговоримо це з головним тренером. Будемо вирішувати, хто піде в оренду, а кого заберемо», – сказав Суркіс.

В Динамо вже кілька років не підписували легіонерів, а навпаки, майже всіх відпустили. Єдиний виняток - Решат Рамадані (прийшов весною 2023 р., по протекції Горана Попова), але він в Динамо зіграв лише 4 матчі по кілька хвилин і повернувся додому Тому якось просто не віриться, що цього літа у нас з'явиться бодай один легіонер, та ще й здатний заграти в основі. Чомусь іноземці без проблем ідуть у всі українські клуби, крім Києва - Динамо і Оболоні.
Сховати
Africanda-S, Якщо виокримити легіонерів кротів, яких мультимільярдер Ахмєтов зваблює баснословним баблом, то іноземці інших клубів це переважно футболісти , готові грати за тарілку супу в країні де йде війна. Користі від таких пасажирів не більше ніж від Рамадані. Бувають що хтось з них вистрілює , як панамець в Зорі , але в осномному це шлак
Сховати
manowar, якби ще в ДК вміли норм. трансфери робити - то інша справа! В клубі безлад і війна лише посилила кризу яка роками тільки наростала. І як би хито до рудого не ставився - він за допомогою менеджменту зробив кротів клубом який крім того , що функціонує професійно то ще й при цьому заробляє гроші!
Сховати
VoValdo, Порівнювати можливості найбагатшої людини України з можливостями "злиднів" Суркісів не зовсім коректно. Це так само як вимагати від власника Ланоса виграти перегони у Феррарі