26 травня 2024 09:23

Піолі: "Я вивчаю англійську, можливо це підходящий час для цього"

Головний тренер "Мілана" Стефано Піолі після матчу 38-го туру Серії А проти "Салернітани" (3:3) попрощався з уболівальниками "россонері".



«Я пережив емоції завдяки нашим уболівальникам, які рідко зустрічаються у кар'єрі тренера.


Вони наповнили моє серце радістю та задоволенням. Я можу тільки пишатися тим, що ми зробили разом, щоб залишитись назавжди в підручниках історії такого престижного клубу.


Цей досвід привів мене до цього моменту, і я хочу продовжувати будувати, якщо маю можливість щось особливе. Я дуже вибаглива до себе людина, виходжу зі своєї зони комфорту. Я знаю, чого вимагати від клубу та гравців, знаю, що потрібно, щоб знову підняти рівень. У цьому радість цієї професії.


Ми були наймолодшою командою, яка виграла скудетто, і я спостерігав, як ці хлопці стають чоловіками. Можу сказати, що маю амбіцію спробувати повторити щось особливе.


В останні тижні дзвонив мій агент, я сказав йому, що не кажи мені нічого, доки не будуть вирішені всі питання з клубом. Я думаю, що щось може статися протягом наступних 10 днів. Мені треба знайти те, що мене стимулює.


Я подумав, що міг би взяти відпустку, бо сама ідея подорожувати, спостерігаючи за командами, може допомогти тобі розвиватись, продовжувати вчитися новому. Я не відчуваю втоми, але мені потрібне щось переконливе.


Все відбувається, епохи починаються і закінчуються, нелегко протриматися так довго, як я. Я думаю, що це найкраще для всіх.

Я вивчаю англійську, можливо це слушний час для цього. Ми побачимо протягом наступних 10-15 днів, які можуть бути вирішальними, але я не відчуваю тиску вибирати щось конкретне», - сказав Піолі в коментарі для DAZN.