25 травня 2024 23:45
2

Марино ПУШИЧ: "Я хочу побачити, як у фіналі виграє "Реал", щоб ми отримали пряму путівку до Ліги чемпіонів"

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич після поразки у матчі 30-го туру УПЛ проти «Полісся» (0:2) підбив підсумки сезону для донеччан.


– Які у вас підсумки та враження від цього непростого сезону?


– Спочатку я хотів би привітати суперників, тому що вони досягли своєї мети і заслуговували перемогти сьогодні. По-перше, мої вітання «Поліссю» за таку гру.

Загалом перед вами сидить дуже щасливий тренер. Я дуже задоволений тим, як ми виступили, що ми показали цього сезону. Завоювання дубля – це історичний момент, чудовий виступ у Європі – теж історичний момент, перемога над «Барселоною» та інше.

Як «Шахтар» можемо тільки пишатися тим, чого ми досягли. Ми провели сезон чудово – з дуже гарним футболом, з чіткою філософією і фантастичними зусиллями та енергією, яку вклали гравці. Я б також хотів подякувати всім своїм колегам по штабу і по клубу, нашому керівництву, нашому президенту, нашим двом директорам – панові Срні та панові Палкіну. Вони всі чудово попрацювали, включаючи гравців.

У «Шахтарі» ми дуже пишаємося нашою роботою та досягненнями цього сезону. І я особливо хотів би подякувати нашим уболівальникам: знаходячись у таких важких умовах, енергія та пристрасть, з якою вони нас підтримують. Дуже дякую вам усім. І також я хочу подякувати українському народові за теплий прийом – я відчував це щодня. Спасибі всім.

– Скоро буде фінал Ліги чемпіонів. Чи будете ви вболівати за дортмундську «Боруссію»?

– А як ви думаєте? Звісно, чекаємо на цю гру. Логічно, кого ми підтримуємо. Я хочу побачити, як виграє «Реал», щоб ми отримали пряму путівку до Ліги чемпіонів. Тому, звісно, будемо дивитися цей поєдинок, він нам дуже цікавий, і сподіваємося, що вони виграють, - сказав Пушич.
З дитинства за дортмунд! ))
Якщо не буде грати Лунін, то я за БД