25 травня 2024 22:23

"Юве" попрощався із Сандро. Захисник розплакався, йдучи з поля під стоячу овацію трибун, і відбивав п'ять уболівальникам – він провів у клубі 9 сезонів

У "Ювентусі" влаштували церемонію прощання з Алексом Сандро.


Сьогодні туринський клуб удома обіграв "Монцу" (2:0) у 38-му турі Серії А. Голами відзначилися вінгер Федеріко К'єза та захисник Алекс Сандро, для якого цей матч став останнім у складі "Ювентуса2.

На 73-й хвилині гри бразильський захисник туринців був замінений і залишав поле під овацію трибун. Сандро не зміг стримати емоцій і розплакався, йдучи з поля.

Після гри в «Юві» влаштували церемонію прощання та традиційне коло по полю, під час якого бразилець тиснув руки вболівальникам клубу, відбивав п'ять та обіймався з партнерами по команді.

"Ці дні були дуже емоційними для мене. Ніколи у житті я так не плакав. Це був прекрасний час. Дякую вболівальникам, місту і цій чудовій країні, Італії. Дякую всім товаришам по команді, з першого року до сьогоднішнього дня.

Трофеї, перемоги та фінали – все це було чудово, але у моїй пам'яті залишаються люди. Від комірників та садівників до президентів: я заберу з собою любов і повагу, які я отримував. "Ювентус" - це велика родина. Я намагався віддати все. Дякую всім уболівальникам. Моє серце завжди буде біло-чорним", – сказав захисник «Юве».

Алекс Сандро виступав у складі "Ювентуса" протягом 9 сезонів і по 5 разів виграв чемпіонат та Кубок Італії. Раніше повідомлялося, що гравець може влітку перейти в Сан-Паулу безкоштовно.