25 травня 2024 19:15
3

Iгор Суркіс – про 2:1 з "Рухом": "Ніхто нікому нічого не віддавав. Були різні розмови, але "Динамо" грало у футбол"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перемогу над «Рухом» (2:1) у 30-му турі УПЛ.

– Ми дивилися на нашу молодь та хлопців, які не грали. Дуже гідно дали боротьбу. «Руху» треба було вигравати чи зіграти внічию. Це футбол.

Я дуже задоволений хлопцями, які вийшли. Вони боролися та грали у футбол. Ніхто нікому нічого не віддавав, бо футбол має бути не прогнозованим.

Були різні розмови, але ми грали у футбол. Все що могли ці хлопці робили на футбольному полі. Я їм подякував, сказав, щоб добре відпочили. З нового сезону працюватимемо.


– Якщо аналізувати загалом сезон, які ваші враження від команди?


– Сезон ми маємо розділити на дві частини. Ми провалили першу частину, а у другій частині Шовковському вдалося стабілізувати гру, команда показувала дуже добрі поєдинки. "Шахтарю" ми не програли по грі.


Так буває. Потрібно брати очки не між собою, а в таких зустрічах, бо і з лідерами дають 3 очки, і з аутсайдерами дають 3 очки. Ми прогресуватимемо наступного сезону, я в цьому ні на скільки не сумніваюся.


- Як оціните роботу Олександра Володимировича за цей час, коли він тренував команду?


– Ми за результатами можемо оцінити. Дві нічиї за весь час, що він команду взяв. Він дуже потужно робить – і психологічно, і фізично, команда готова. Сьогоднішній матч це довів. Хлопці могли вже спочивати на лаврах, але їх удалося налаштувати. Це було дуже тяжко.


– Ми знаємо, що ви активно спостерігаєте за гравцями інших команд. На кого сьогодні звернули увагу у «Русі» і, можливо, протягом сезону на когось?

– У «Руху» хороші футболісти, але вони дуже молоді, вони мають прогресувати. Те, що Григорій робить, – велика йому подяка. Він виховує гарну молодь. Ця молодь гратиме не лише у «Руху», а гратиме ще й за нашу збірну.

Тому йому велике спасибі за це. Має дуже гарну інфраструктуру, школу, молодь. Я думаю, що у цієї команди все попереду, – сказав Суркіс.

Звернув увагу на те, що сьогодні в Динамо зіграло 5 центральних захисників, а якщо до них віднести і Н. Малиша, то 6. Коли ще таке було?
Сховати
Africanda-S, в прошлом матче с "Кривбасом" начинали в 5 защитников
Сховати
Шахрукх Кхан, я маю на увазі ЦЕНТРАЛЬНИХ захисників.