25 травня 2024 08:44

Вболівальники "Жирони": "Цей день стане найважливішим у житті Довбика!"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Іспанці захоплюються грою Артема Довбика та Віктора Циганкова, які допомогли "Жироні" забити усі 7 голів у ворота "Гранади". Перший оформив гет-трик та віддав результативну передачу, а другий оформив дубль і також відзначився гольовою передачею. Незважаючи на те, що Циганков також провів фантастичний матч, зараз уся увага прикута до Артема Довбика, який може стати найкращим бомбардиром Ла Ліги. Фанати "Жирони" пишуть про те, що у суботу буде найважливіший день у житті Довбика, бо він може увійти в історію не лише клубу, а й чемпіонату Іспанії у дебютному сезоні у Ла Лізі. Тому всі вболіватимуть за "Осасуну" та за воротаря цієї команди, який має зупинити конкурента Довбика у боротьбі за приз Пічичі.


Також уболівальники "Жирони" наголошують на тому факті, що Довбик у п'ятницю вже встановив новий рекорд каталонського клубу, адже до цього тільки Стуані вдавалося забити більше 20 голів за сезон. Уругвайський форвард забив 21 гол у сезоні 2017-18, на рахунку Довбика 24 результативні удари.

Oriol: У сезоні 2022-23 найкращим бомбардиром став Роберт Левандовскі з 23 голами. У Довбика вже 24 голи, але найдивовижніше, що він поки що не гарантував собі приз Пічічі! Минулого року не було такої дивовижної боротьби, бо після поляка був Бензема із 19 голами. Зараз у Серлота 23 голи та гра в запасі.

Borja: Такої захоплюючої боротьби за приз Пічічі не було з часів Роналду та Мессі. Для мене Довбик вже у будь-якому разі герой і найкращий гравець команди цього сезону. Але все ж віритиму в "Осасуну" і чесний футбол. Сподіваюся, що памплонесці не розчарують.

Alexis: 24 голи у форварда "Жирони" за один сезон у Ла Лізі! Я досі не можу повірити, що це реальне життя, а не сон чи гра на комп'ютері. Ми живемо у дивовижний час, коли наш клуб знаходиться на піку і творить дивовижні речі. Хочеться вірити, що це лише початок нашого шляху.

Ora: Неймовірний день для українців! Два голи у Циганкова та три голи на рахунку Довбика. Обидва ще й результативною передачею відзначилися! "Жирона" забиває 7 голів, видає фантастичний матч, а українці просто розривають "Гранаду" та Ла Лігу! Сподіваюся, що вони залишаться у "Жироні".

Elegance: Завтра все місто вболіватиме за "Осасуну" і молитиметься на воротаря цієї команди. Наскільки я розумію, "Вільярреал" та "Осасуна" вже жодних завдань не вирішують в останньому матчі, тому вся увага буде прикута до Серлота. Важливо, щоб він не провів завтра знову свій найкращий матч у сезоні. Довбик більше заслужив виграти Пічічі.

Dareal: Головне, щоб Серлот забив не більше одного гола у ворота "Осасуни". Тоді приз найкращому бомбардиру сезону отримають відразу обидва гравці, журналісти Marca вже пояснили цей момент. Я дуже розчарований, якщо Довбик з 24 голами в підсумку не виграє нагороду. Він дійсно заслужив бути найкращим.

Pono: Мічел дотримався свого слова. Він обіцяв допомогти Довбику стати найкращим бомбардиром Ла Ліги. Українець сьогодні забив три голи і вийшов уперед, але форвард "Вільярреала" ще має матч у запасі. Думаю, що завтра вся команда збереться і дивитиметься матч "Осасуни", щоб порадіти за Довбика. Сподіваюся, це буде щасливий день для українця.

Boss365: Довбик вже став найкращим гравцем "Жирони" в історії Ла Ліги. Наша жива легенда – Стуані – забив 21 гол у своєму найкращому сезоні. Довбик забив на три голи більше. І це при тому, що він мав певний спад. Якби українець провів сезон рівно, то забив би понад 30 голів.

Rico: Ерлінг Голанд, граючи за "Манчестер Сіті", який називають найкращою командою світу, забив 27 голів у чемпіонаті Англії. Довбик, граючи за скромну "Жирону", забив 24 голи у чемпіонаті Іспанії. І ось у мене виникло таке питання: а чи справді норвежець на даний момент найкращий форвард Європи?

Canguros: Найдивовижніше в історії Довбика – це те, що він проводить свій перший сезон у Ла Лізі! Форвард, який не заграв у Данії, розриває чемпіонат Іспанії і може стати найкращим, випередивши таких неймовірних гравців, як Беллінгем, Грізманн, Левандовскі тощо. Люди вже просто забули, що 9 місяців тому Довбик грав у чемпіонаті України, в якому залишився лише один сильний клуб – "Шахтар".

Tomastu: "Жирона" завершує історичний сезон розгромом "Гранади" з рахунком 7:0. Довбик забиває три голи та випереджає Серлота. Залишилося дочекатися матчу "Осасуна" - "Вільярреал" і вірити в те, що українець таки стане найкращим бомбардиром Ла Ліги. Це було б ідеальним завершенням цього дивовижного сезону для "Жирони".

Galaad: Як же наші скаути вгадали із Довбиком. Скажу чесно, я дуже сумнівався, що форвард з чемпіонату України зможе чимось допомогти "Жироні". Думав, що максимум він заб'є 5-6 голів за сезон, а потім ми думатимемо про те, як його позбутися. Але українець просто шокував усіх своєю результативністю. Це неймовірно, що він забив 24 голи у першому ж сезоні!

MarkGFC: Зараз дуже багато чуток про те, що "Жирона" готова продати Довбика за 40-45 мільйонів євро. Це величезні гроші для нашого клубу, але проблема в тому, що форвардів такого рівня, в принципі, дуже мало у світовому футболі. Заміну Довбику знайти буде надто складно. Адже попереду на нас чекає дебют у Лізі чемпіонів і там буде набагато важче, особливо без Довбика!

Carles: Який дивовижний день! "Жирона" стала першою командою, після "Атлетіко", "Барселони" та "Реала", яка набрала 80+ очок у Ла Лізі. Артем Довбик уже побив рекорд Стуані і може тепер стати найкращим бомбардиром Ла Ліги. Циганков під кінець сезону набрав форму і сьогодні зробив три результативні дії. Плюс Стуані забив свій 100-й гол у Ла Лізі.

Sitel: У Ла Лізі ми пройшли шлях від дуелі Мессі проти Кріштіану за звання найкращого бомбардира до дуелі Серлот проти Довбика. І найдивовижніше, що це не менш цікаво! Форварди із двох скромних команд вирішують, хто з них стане найкращим в останньому турі. Я щасливий, що представник "Жирони" претендує на трофей Пічічі. Але ще більше я щасливий, що у цій боротьбі немає гравців "Барселони" та "Реала". Незалежно від того, хто стане найкращим бомбардиром, ця боротьба Довбика та Серлота має надихнути багатьох гравців. Адже виявилося, що зовсім не обов'язково грати за гранд, щоб бути найкращим.

Aegon: Вже відомо, хто гратиме в єврокубках і хто вилетів до Сегунди. Впевнений, що завтра вся Іспанія стежитиме за тим, хто стане найкращим бомбардиром Ла Ліги. З часів Мессі та Роналду не було такого ажіотажу та такої гарної боротьби за цю нагороду.

Montero: Найкращим гравцем першої половини сезону став Беллінгем. Він творив чудеса влітку та восени, варто це визнати. Найкращим гравцем другої частини сезону став Серлот, який несподівано почав дуже багато забивати і навіть принизив "Реал" у минулому турі, забивши їм 4 голи. Але якщо говорити про весь сезон загалом, то найкращим був саме Довбик. Він заслужив виграти не лише трофей Пічічі, а й нагороду найкращому гравцю сезону у Ла Лізі.

Pere: Фанати "Вільярреалу" вже пишуть про те, що "Жирона" не випадково сьогодні виграла з рахунком 7:0, а Довбику допомогли забити три голи, призначивши два пенальті. Мені здається, у них проблеми із головою. Ми не "Реал" і не "Барселона", щоби хтось допомагав нашому форварду стати кращим у Ла Лізі.

Sola: Зараз усі говорять про трофей Пічічі. Вже зрозуміло, що це буде Довбик або Серлот. Обидва заслужили, обидва провели фантастичний сезон, у тому числі і наприкінці. Мені зараз цікавий інший момент. Багато сайтів пишуть про те, що найкращим гравцем сезону в Ла Лізі визнають або Джуда, або Вінісіуса. Обидва забили менше голів та віддали менше результативних передач, ніж Довбик. Але обидва більш розкручені. Чи вистачить у Ла Ліги сміливості не дати приз найкращому гравцю сезону представнику "Реала"?

Arnau: Цей день стане найважливішим у житті Довбика! Вірю в те, що у наш форвард залишиться на першому місці у списку найкращих бомбардирів Ла Ліги та виграє трофей Пічічі. Українець заслужив більше на цю нагороду, при всій повазі до досягнень форварда "Вільярреала".