24 травня 2024 19:29

Роберто МОРАЛЕС: "Президент "Миная" рідкісний чорт, хіба Поворознюк більш відбитий покидьок"

Коментатор та військовослужбовець Збройних сил України Роберто Моралес в ексклюзивному коментарі кореспонденту Tribuna.com Миколі Решнюку поділився думками про боротьбу за збереження прописки в УПЛ.


«Нікому не бажаю вильоту, адже мені на усіх пофіг. До команд ставлення суто споживацьке – дивлюся матч, і гра мені подобається чи ні. В усьому іншому я послуговуюся стародавнім іспанським прислів’ям – «не шукайте чистих в Содомі». Це точно про наш футбол.

Хоча «Оболонь» викликає трохи симпатії, а от власник «Миная» – це одна з найбільш огидних постатей українського футболу, навіть враховуючи те, що це ще той тераріум.

Чи означає це, що вильоту закарпатців засмучусь найменше? Сам по собі «Минай» додає колориту, але той Пересоляк (президент «Миная» - прим.) рідкісний чорт, хіба Поворознюк (президент «Інгульця» - прим.) більш відбитий покидьок. Ось якраз повернення «Інгульця» не надихає. Хоча все минеться і ця єрєсь теж.

Думаю, у «Металіста 1925» непоганий шанс не вилетіти напряму. Обігрувати конкурента і потім вже боротися за місце під сонцем. Думаю, «Оболонь» таки відіб'ється у стику.

Може у стику «Металіст 1925» і не вилетить, але це вже складне питання. А от «Оболонь», думаю, лишиться», - сказав Моралес.

25 травня о 15.30 відбудеться 7 матчів 30-го туру УПЛ.

«Оболонь», «Верес», «Минай» та «Металіст 1925» визначать які з цих 2 команд вилетять у Першу лігу напряму, а хто зіграє у перехідних матчах.