23 травня 2024 09:05

Адемола Лукман про здобуття трофея Ліги Європи: "Це один з найкращих вечорів у моєму житті"

Вчора "Аталанта" розгромила безпрограшний "Баєр" з рахунком 3:0 та здобула свій перший трофей на міжнародному рівні. Героєм та гравцем цього поєдинку був Адемола Лукман, який оформив хет-трик у ворота Матея Коваржа. Нападник бергамасків не приховував своєї радості від здобуття трофея.


"Це один з найкращих вечорів у моєму житті. Ми повинні відсвяткувати, цієї ночі ми створили історію. Останні кілька років клуб і тренер підтримували мене, надаючи мені ігрові хвилини... Це допомогло мені підняти мою гру на новий рівень. Перші кілька розмов, які ми провели, змусили мене поглянути на футбол трохи по-іншому. Це спростило мені розуміння того, що він від мене очікує. Це змусило мене подивитися на свою гру і грати в ній в іншому світлі. Я йому (Гасперіні) дуже вдячний. Я відчуваю підтримку вболівальників з першої хвилини перебування в Бергамо. Місто дає мені відчуття спокою. Це дуже спокійне, розслаблене місто, і це дуже допомогло мені з моїм стилем життя. Я зосереджений на важливих речах", - заявив Адемола Лукман в інтерв'ю TNT Sports.


Додамо, що завдяки перемозі у Лізі Європи, "Аталанта" зіграє у Суперкубку УЄФА з переможцем пари Ліги чемпіонів "Реал"-"Боруссія".