19 травня 2024 09:44

Альберто Джилардіно: "Будемо сподіватися, що Малиновський зможе поїхати на ЄВРО, зіграти добре і повернутися кращим, ніж будь-коли"

Головний тренер "Дженоа" Альберто Джилардіно поділився думкою щодо кадрової ситуації в команді перед матчем 37-го туру Серії А проти "Роми", який пройде 19 травня.


«Частково відновилися після травм Бані, Вітінія та Малиновський. Що стосується Месіасу, то він не братиме участі у матчах. Я говорю частково тому, що вони не тренувалися з командою протягом тривалого часу, я посаджу їх на лаву запасних, тому що це правильно, що вони будуть з командою.


Подивимося, чи зможе один із трьох або двоє з трьох вийти завтра або в останній грі сезону. Ми сподіваємося, що Жуніор зможе повернутися на наступному тижні.


Щодо Малиновського, то ми сподіваємося, що всі його проблеми будуть вирішені. Він добре тренувався останнім часом. Сподіватимемося, що він зможе поїхати на чемпіонат Європи, зіграти добре і повернутися кращим, ніж будь-коли», - сказав Джилардіно.

Нагадаємо, Малиновський потрапив до заявки на матч 37-го туру Серії А проти «Роми». Руслан востаннє виходив на поле 30 березня у матчі 30-го туру чемпіонату Італії проти "Фрозіноне" (1:1). Після цього він не грав через травму стегна.


Фото: ФК "Дженоа"