12 травня 2024 13:34

Адріан ПУКАНИЧ: "Шахтар" закономірно став чемпіоном, хоча за вчорашнім матчем "Динамо" заслуговувало кращої долі"

В центральному поєдинку 28-гу туру чемпіонату УПЛ футболісти «Шахтаря» взяли гору над головним переслідувачем, «Динамо», з рахунком 1:0 й достроково забезпечили собі перше місце.


Колишній гравець національної збірної України Адріан Пуканич ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від вчорашнього протистояння на «Арені-Львів»:

«Не можна сказати, що поєдинок був видовищним й надовго запам'ятається футбольним гурманам. Надто дорогою була ціна, тому, як кажуть в таких випадках, красота була не на першому плані.

Суперники не здивували якимись домашніми заготовками, особливо не ризикували, аби мінімізувати кількість втрат. «Гірники» робили ставку на домінуванні завдяки контролю над м'ячем, а динамівці були заточені на швидкому переході від оборони до наступальних операцій. Далеко не все їм вдавалося. Мабуть, треба було врахувати, що серед учасників було чимало молодих виконавців, яким ще бракувало досвіду демонструвати все, що вміють в поєдинках такого накалу. Переконаний, що уболівальники налаштовувалися побачити більше гольових моментів, награних комбінацій, але маємо те, що маємо. Так буває в матчах, де головне – результат.

Вважаю, що «Шахтар» закономірно став чемпіоном, хоча по вчорашньому матчі «Динамо» заслуговувало кращої долі».

15 травня футболісти «Шахтаря» матимуть змогу оформити «дубль», якщо в фіналі Кубка України в Рівному переможуть «Ворсклу».


Фото - FootBoom