22 квітня 2024 17:00

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Поки що в "Динамо" все тримається на досвідчених гравцях. Момент істини прийде із єврокубками"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував перемогу "Динамо" над "Поліссям" (3:0).


"Чекав на цей матч. Хотілося подивитися і оцінити "Полісся". З Калітвенцевим і без нього, - це дві різні команди. "Динамо" домінувало у всіх компонентах гри. Стільки відкритого простору можна отримати лише граючи на пляжі. Та й те, на Київському пляжі Гідропарк таких подарунків ніхто не робить.

"Динамо" теж зірок із неба не хапає. Дуже важкий процес розбудови та впровадження молодих гравців реалізує Шовковський. І йому не позаздриш. Поки що все тримається на досвідчених гравцях, Слава Богу, поки що витягують. Момент істини прийде із єврокубками. Особисто я запасаюся корвалолом.


P.S. Що мене змусило розплакатися, - це те, що було перед матчем. Це фотографії та діти загиблих воїнів із Ультрас "Динамо" Київ. Я киянин, і виріс, як усе на той час на вулиці. Змалку ходив на сектор. Я знаю цих хлопців. На секторі можна було зустріти і студентів, і їхніх викладачів, хуліганів та бізнесменів. Одна спільна риса всіх об'єднувала…..- це справедливість і патріотизм. Ми їх не маємо забути. Сподіваюся, клуб поставить пам'ятник героям…
Вічна Слава Героям", - написав Заховайло.