18 квітня 2024 22:42

Гюндоган "не хотів нікого образити чи звинувачувати", говорячи про виліт від ПСЖ. Хавбек "Барси" поговорить про це з Араухо і може дати інтерв'ю з поясненнями

Ілкай Ґюндоган пояснить Рональду Араухо свої слова після поразки від «ПСЖ».


Нагадаємо, «Барселона» поступилася у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «ПСЖ» (1:4, 4:6 за сумою двох матчів) і вилетіла з турніру. На 29-й хвилині матчу, при рахунку 1:0 на користь каталонців, захисника господарів Рональда Араухо було видалено за зрив виходу віч-на-віч нападника парижан Бредлі Барколя.


Після гри хавбек «блауграни» Гюндоган сказав: «Вважав би за краще допустити вихід віч-на-віч і навіть пропустити гол. Вилучення на початку матчу вбиває гру».


Як пише Mundo Deportivo, Ілкай «не хотів нікого образити чи звинувачувати» у своєму інтерв'ю. Як і у випадку з висловом після класико, він хотів лише підкреслити допущені помилки, не називаючи імен.


Півзахисник спробує поговорити з Араухо та усунути непорозуміння, якщо воно існує. Крім того, якщо він матиме можливість, Гюндоган пояснить свої слова в інтерв'ю ЗМІ, щоб залагодити це питання.