17 квітня 2024 17:50

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Незадоволений тим, як ми зіграли у другому таймі. Робитимемо аналіз"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Минаєм".


- Ми провели два зовсім різні тайми. У першому забили два м'ячі та мали багато моментів для реалізації. А у другому зіграли не зовсім упевнено. Я невдоволений тим, як ми в ньому зіграли. Добре, що виграли 3:1 і йдемо далі, але робитимемо аналіз дій наших гравців. Помилки роблять усі. При голі "Миная" було чудове виконання, але ми теж повинні якось бути присутніми на полі. У тій зоні, звідки було забито м'яча.


Де Бражко? У нас у команді є якийсь вірус. Володимир із температурою не міг взяти участь у грі. Постійно хтось один вилітає. Першим був Нещерет, потім Сирота, а позавчора Бражко.

Ми внесли корективи до стартового складу через ситуацію з перенесенням матчу. Мали вийти гравці, які виходили у грудні. Або ми взагалі не могли включати їх у заявку. Були перестановки. Планували ті заміни, які зробили, але я сподівався на більш впевнену кінцівку.


Гол Волошина дозволив йому реабілітуватися за вилучення у минулому матчі? У тій ситуації він давав боротьбу. Десь через край. Але сьогодні ми з ним домовилися, що він зіграє 90 хвилин, щоби дати іншим гравцям відпочити. Спеціально випустили Кабаєва у першому таймі, а у другому Шапаренка.