17 квітня 2024 15:25

"Цим пояснюється відсутність Шапаренка". Журналіст розповів важливий фактор, який вплинув на вибір складів на матч "Минай" - "Динамо"

Ведучий «УПЛ ТБ» Максим Гіленко пояснив цікаву річ, якою повинні були керуватися головні тренери «Миная» та «Динамо», обираючи стартовий склад на сьогоднішню гру.


«Обидва тренери були поставлені перед такою задачею кадровою: у старті треба випускати або тих, хто починали цей поєдинок 4 місяці тому, або ж якщо ти цього гравця не можеш випустити у старті, то навіть у протокол не маєш права його заявити.


Щодо «Динамо», то сьогодні дві зміни у порівнянні з тим, що було два місяці тому: Попов виходить замість Сироти в центрі оборони і Ярмоленко з’являється у старті, по суті, якщо кадрово брати, замість Бражка. Заміна за фактом, але не за позицією. Зокрема, цієї необхідність випускати максимально наближений склад до того, що було раніше, пояснюється відсутність Шапаренка. З невідомих причин відсутній Бражко, привідкрити завісу обіцяють після гри», – сказав Гіленко.