15 квітня 2024 14:37

Гріліш щовечора відвідує шведську лазню у своєму будинку. Хавбек "МанСіті" проводить 10 хвилин у парилці при 110-ти градусах

Півзахисник «Манчестер Сіті» Джек Гріліш щовечора відвідує лазню.


28-річний хавбек збірної Англії, відомий своєю любов'ю до вечірок і бурхливо святкувавший требл, завойований у «Сіті» минулого сезону, обладнав у своєму особняку в Чеширі вартістю 5,6 млн фунтів традиційну шведську лазню.

Щовечора Гріліш проводить не менше 10 хвилин у лазні за температури 110 градусів, виводячи токсини. Потім він проводить 10 хвилин на свіжому повітрі.

«Джек любить розважитись, коли настає час, і він не вибачається за це. Але, схоже, подорослішавши, він дізнався, що є різні способи проводити час.

Його дівчина Саша Еттвуд – шанувальниця здорового способу життя, фітнесу, і вони із задоволенням відвідують особисту сауну разом. Це стало новою звичкою Джека перед сном», – повідомило джерело The Sun.

Зазначимо, що одна з особливостей «басту», або шведської лазні – це вентиляція, що забезпечує природне пересування повітря. Це дає людям можливість при знаходженні в сауні легко дихати.