14 квітня 2024 17:41

Товен про Балотеллі в "Марселі": "Він поклав собі багато хариси в обід - через 5 хвилин по його обличчю лився піт. Ми плакали від сміху"

Товен, який зараз виступає за «Удінезе», грав у «Марселі» у 2019 році, коли Маріо Балотеллі приєднався до клубу.

«Маріо Балотеллі підписав контракт із «Марселем». Ми готувалися до матчу та обідали. У той час у клубі був Аділь Рамі, і він завжди просив, щоб на столі була хариса (соус із гострого перцю чилі, часнику, спецій та оливкової олії). Тож шеф-кухар завжди ставив для нього на стіл харису.


Приходить Балотеллі. Це був його перший передматчевий збір із клубом, і для нього все було новинкою. Будучи італійцем, він узяв собі пасту і подумав, що Хариса – це томатний соус. Він поклав собі у тарілку велику порцію хариси.

Ми з рештою гравців подивилися один на одного і подумали: «Це гостра штука, і він багато поклав». Ми думали, що він знає, що робить.


Його ми не знали, тому нам здалося, що він розуміє, і немає жодних проблем. Але Маріо почав їсти, і за п'ять хвилин він уже плакав, а по його обличчі лився піт.

Усі гравці почали говорити: «Ласкаво просимо до клубу!» Ми плакали від сміху – це було винятково», – розповів французький півзахисник.


Нині Балотеллі виступає за турецький клуб Адана Демірспор.