12 квітня 2024 10:20

"Мудрик дратував досвідчених гравців": колишній півзахисник "Динамо" розповів про ставлення до Михайла в "Арсеналі"

Владислав Калитвинцев в інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився спогадами про спільні виступи у складі київського Арсеналу із вінгером Михайлом Мудриком, який був орендований з Шахтаря.


Досвідчений гравець розповів, як юний Мудрик підходив до справи.


«У тренуваннях Міша міг, як-то кажуть, у дитячий футбол грати: лізти на п’ятьох-шістьох гравців. Таке траплялося, але займався він дуже серйозно: і в зал ходив, і фішки обігрував»


Вже тоді майбутній вінгер Челсі показував спортивну свою впертість.


«Бувало так, що після тренування ми вже помилися, збираємося їхати додому. Дивимося, а він навіть під дощем ті фішки обігрує. Його тренери потім виганяли з поля. Але він все одно гнув свою лінію та продовжував це робити»


Також Калитвинцев зізнався, чи дратувало команду бажання Мудрика постійно грати індивідуально.


«Звісно дратувало, бо нам був потрібен результат, ще й премії. Тому всі хотіли залишитися в УПЛ, а коли Мудрик на чотирьох-п’ятьох лізе, в той час, як можна звичайний пас віддати, то звісно досвідчених гравців це дратувало», – заявив Калитвинцев.


Зазначимо, що Мудрик та Калитвинцев разом виступали в Арсеналі в другій частині сезону 2018/19 та спільно провели на полі сім матчів. Згодом вони були одноклубниками в Десні;