12 квітня 2024 10:02

"Я так і не зрозумів, як вони в "Динамо" потрапили": ексдинамівець назвав найгірших легіонерів столичного клубу

Колишній вінгер Динамо Владислав Калитвинцев, який нині виступає за Олександрію, назвав два найбільш дивних трансфери біло-синіх, які сталися на його очах.


«Я не осягнув трансферів Факундо Бертольо та нападника Андре. Якось я так і не зрозумів, як вони в Динамо потрапили. Я маю на увазі саме футбольний аспект, а не гроші, які за них заплатили. Я вважаю, що ці гравці – це не рівень такого клубу», – заявив Калитвинцев.


Калитвинцев є вихованцем Динамо. Належав клубу із 2006 по 2019 рр. За першу команду провів 26 матчів (три голи, два асисти);


Андре перейшов до біло-синіх із Сантоса за 8,1 мільйона євро влітку 2010-го. Провів дев’ять матчів та віддав один асист. Віддавався в оренди до Бордо та Атлетіко Мінейро, поки не був проданий останнім у липні 2012-го за 5,8 мільйона євро (перед цим кияни отримали ще 2,2 мільйона євро за оренду);


Бертольо перейшов до Динамо з Колона влітку 2010-го за 3,6 мільйона євро. Провів за команду шість матчів та віддав один асист. Віддавався в оренди у Греміо, Евіан, Тігре та Астерас. Влітку 2016-го перебрався в АПОЕЛ на правах вільного агента.