11 квітня 2024 20:22

"МанСіті" лідирує у боротьбі за Мусіалу. Хавбек "Баварії" також цікавий "Барсі", "Ліверпулю" та ПСЖ

Джамал Мусіала може залишити "Баварію" влітку.


За інформацією Independent, «Манчестер Сіті» лідирує у боротьбі з іншими топ-клубами за підписання півзахисника «Баварії» Джамаля Мусіали цього літа.

Контракт Мусіали з німецьким клубом розрахований до 2026 року, і поки що гравець не поспішає продовжувати його. 21-річний футболіст має намір отримати гарантії того, що Баварія зможе запропонувати кращий проект, ніж конкуренти, на тлі непереконливого сезону. Інші клуби розглядають можливість придбання гравця цього чи наступного року, і найбільший інтерес до нього виявляє «Сіті».

За словами джерела, «міщани» планують посилити атаку наступного сезону двома гравцями, здатними грати в кількох зонах нападу, враховуючи, що Кевінe де Брюйне виповниться 33 роки, і Філ Фоден отримає більш впливову роль. Однак трансфер Мусіали, ймовірно, вимагатиме великого продажу одного з гравців. Окрім німця, «Сіті» розглядає Лукаса Пакета з «Вест Хема» та Майкла Олісt з «Крістал Пелас».

Зазначається, що сам Мусіала віддає перевагу переїзду до Прем'єр-ліги як через її авторитет, так і через те, що він виріс у західній частині Лондона. Півзахисник переїхав до Німеччини, коли йому було 17 років.

«Ліверпуль», «Барселона» та «Парі Сен-Жермен» також входять до клубів, які розглядають його кандидатуру, але всі вони мають різні бюджетні обмеження.