10 квітня 2024 11:48
1

Тарас МИХАВКО: "Ми налаштовуємось тільки на чемпіонство"

Захисник "Динамо" Тарас Михавко на відкритому тренуванні команди поспілкувався зі ЗМІ.


– У вас було пошкодження, ви не грали декілька поєдинків за "Динамо". Нещодавно повернулися і зіграли за молодіжну команду, яке у вас було пошкодження? І чи можна сказати, що ви дуже швидко увійшли в Прем’єр-лігу, великі швидкості, великі навантаження і десь ваш організм не витримав?


– Не думаю, що проблема в тому. Навантаження були не перший раз такі, на зборах були більші навантаження. Просто не підготувався, десь недорозім’явся і підвернув гомілкостоп і вибув на 10 днів. Я вже повернувся і тренуюсь в загальній групі та готуюсь до наступних матчів.


– Можна сказати, що ви повністю відновились до наступних матчів?


– Так. Я з цього тижня починаю тренуватись повністю в загальній групі. Тому я думаю, що до найближчих матчів я буду готовий.


– Далі в "Динамо" дуже складний календар, будуть важкі матчі з усіма командами з топ-5 ліги. Як ви на це дивитесь? Можливо, аналізували, спілкувались з командою?


– Ні, ми налаштовуємся на кожну гру. Ми прагнемо вигравати в будь-якого суперника і налаштовуємось на перемогу над кожним суперником. Тому я не бачу приводу особливо налаштовуватись на команди з топ-5, ми на всі команди налаштовуємось однаково і працюєм.


– Довелося чути і читати в різних виданнях, що після того, як "Динамо" втратило очки в останньому матчі, що чемпіонська гонка закінчилась. Що ви думаєте з цього приводу?


– Я думаю, що напруга є і вона буде до останніх матчів. Ми налаштовуємось тільки на чемпіонство і будемо над цим працювати, а там, як буде.


– В "Олександрії" багато колишніх гравців "Динамо", чи створює це якийсь особливий підтекст перед цією грою?


– Ні, ми готуємось в своєму режимі і немає ніяких проблем. Кожен матч ми хочемо вигравати і стати чемпіонами. Тому ми будемо працювати і неважливо хто і як проти нас грає.

Команді, яка втрачає очки з Чорноморцем, Поліссям, Колосом, Вересом, ЛНЗ, клас яких значно нижчє, на чемпіонство годі розраховувати.