8 квітня 2024 20:52

Луїс Енріке: "Упевнений, що ПСЖ зможе вибити "Барсу". Я хочу показати, що як професіонал я перебуваю на найвищому рівні"

Головний тренер "ПСЖ" Луїс Енріке висловився про протистояння з "Барселоною".


Команди зустрінуться у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Перший матч відбудеться 10 квітня.

– Як ви ставитеся до цього двоматчевого протистояння із «Барселоною»?

– Грати проти «Барселони» для мене складно з емоційного погляду, але водночас це цікаво. Я хочу добре виконати свою роботу. Я хочу, щоби моя команда виграла цей матч. Я хочу показати їм і собі, що, як професіонал, я перебуваю на найвищому рівні. А для цього треба перемогти "Барсу".

Щоб уразити їх, ми маємо показати себе з кращого боку. "Барселона" - клуб дуже високого рівня. Це гарна команда. Це буде дуже складно, але я думаю, що ми також на дуже високому рівні. Зараз ми переживаємо гарний момент, і я впевнений, що зможемо вибити їх.

– Чи є перевагою зустріч із командою та тренером, яких ви так добре знаєте?

– Це може бути як перевагою, так і недоліком. Очевидно, що матч насамперед виграють гравці. Більше того, я впевнений, що немає жодного вболівальника чи гравця, який не знав би, що це буде дуже рівний матч, і що ми маємо бути уважними щохвилини.

Чвертьфінал Ліги чемпіонів – це два дуже складні матчі. Ми намагатимемося виграти першу гру. І я думаю, що ми готові, – сказав Енріке.