8 квітня 2024 12:55

Невілл про МЮ: "Вони роблять погано навіть найпростіші речі - просто божевілля. "Юнайтед" покладається на удачу та окремі моменти, грати проти них дуже легко"

Гарі Невілл розкритикував стиль гри "МЮ" після матчу з "Ліверпулем".

Учора "Манчестер Юнайтед" та "Ліверпуль" зіграли внічию (2:2) у матчі 32-го туру АПЛ.


«Стиль гри «Манчестер Юнайтед» – просто шаленство. Деякі речі, які роблять на полі, не побачиш навіть на шкільному рівні.


Вони тримають шикування в обороні, але центр поля раптом залишається зовсім порожнім. Гравці пресингують самі собою, без допомоги партнерів. Під час вкидання попереду стоять гравці, але м'яч кидають назад четвірці захисників.


Все, що ви вважаєте найпростішими речами у футболі, Манчестер Юнайтед робить дуже погано. Проти них дуже легко грати. «Ліверпуль» у першому таймі пробив [по їхніх воротах] 15 разів.


Насправді у таких матчах немає тренерської роботи. Ви просто покладаєтеся на індивідуальні моменти, удачу, сейви воротарів та блокування захисників. Саме це ми побачили у матчі з «Ліверпулем».

Не думаю, що річ у недостатньому старанні. У команди немає проблем із мотивацією. Просто їхній рівень гри залишає бажати кращого», – сказав колишній гравець «МЮ».