7 квітня 2024 18:40

Меньян хоче отримувати 7 млн євро на рік. "Мілан" не готовий стільки платити і може обговорити продаж влітку, "Баварія" цікавиться воротарем

Майк Меньян просить підвищення зарплати у разі продовження контракту із «Міланом».

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, голкіпер хоче отримувати не менше 7 мільйонів євро на рік, що зробило б його найоплачуванішим гравцем команди поряд з Рафаелом Леау. На даний час француз заробляє 3,2 млн євро, його контракт, що діє, спливає в червні 2026 року.


Наголошується, що переговори про продовження контракту Меньяна ще не досягли фінальної стадії, проте домовитися буде непросто. Клуб має намір контролювати зарплатний фонд та розглядає Леау як «єдиний виняток». Португальський вінгер заробляє близько 5-6 млн євро, що разом із бонусами забезпечує йому 7 млн за сезон.

Крім того, «Мілан» не хоче наражати себе на ризик і відпускати Меньяна як вільний агент, як це сталося з попереднім голкіпером Джанлуїджі Доннаруммою.


Таким чином, якщо угоди досягти не вдасться, клуб може розглянути пропозиції про трансфер голкіпера вже цього літа. Одним із претендентів на покупку 28-річного воротаря є «Баварія».