2 квітня 2024 16:37

Брат Погба про шантаж Поля: "Я був маріонеткою, мені брехали з самого початку. Сподіваюся, що наш союз з ним відновиться"

Брат Поля Погба висловився про справу щодо шантажу.


Нагадаємо, раніше Поль Погба заявляв, що став жертвою здирництва та погроз з боку організованої банди. Повідомлялося, що брат футболіста Матіа Погба, який входить до цієї злочинної групи, шантажем вимагає у Поля близько 13 млн. євро.


19 березня 2022 року 3 друга дитинства Поля Погба відвели футболіста до квартири, в якій перебували озброєні люди. Вони почали вимагати у гравця гроші за захист, який нібито надавали йому протягом багатьох років.


Зловмисники переконали Матія Погба, що самі стали жертвами здирників. За їхніми словами, вони зазнали нападу через те, що Поль відмовився платити.


25 січня брат футболіста дав свідчення у цій справі у суді, заявивши, що друзі маніпулювали їм. Його слова були опубліковані у пресі сьогодні.


«Я був маріонеткою у їхніх руках. Мені брехали з самого початку.


Вони для нас, як брати. Вони прийшли і розповіли все це, вдавши жертв, хоча все вже було сплановано», – заявив Матіа Погба.


Брат Поля також пояснив, чому опублікував відеоролики, де заявляв, що футболіст звертався до послуг шамана.

«Я хотів виплеснути свій гнів, але в жодному разі не хотів тиснути на нього. Я сподіваюся побачитися з ним якнайшвидше. Це займе час, але я сподіваюся, що наша спілка відновиться», – сказав Матіа Погба.