2 квітня 2024 10:58
1

Журналіст назвав 5 гравців з УПЛ, які могли б підсилити "Динамо"

Журналіст Михайло Співаковський в програмі "ТаТоТаке" назвав 5 футболістів з УПЛ, які могли б посилити "Динамо".


"Я склав невеликий список гравців, які можуть підсилити "Динамо". Я склав цей список на матчі "Зоря" - "Металіст" 1925", на цій грі був присутній Євген Хачеріді і я думаю, що це не випадково. В "Зорі" я бачу трьох гравців, яких би я порадив в ротацію в "Динамо".


Батагов, за умови, що є правий центральний захисник з хорошою роботою в єдиноборствах. Для мене Батагов це людина, яка вирішує питання з доставкою м’яча. Я сумніваюсь, що в "Динамо" вистачить коштів на Батагова.


Ще є Яцик, який має повернутися. Я бачу його прогрес не тільки в молодіжній збірній, а й в "Зорі". Він розбігався, в нього хороші показники витривалості, силово-швидкісної роботи, в нього з’явився впевнений перший дотик, він впевнено просувається з м’ячем. Яцик може грати вертикального інсайда, він мені подобається. Я думаю, що він піде стопами Бражка і це хороший проспект для "Динамо".


Третій мій варіант із "Зорі" - Герреро. На Трансфермаркеті він коштує 800 тисяч, але ми розуміємо, що Геллер буде множити на 5.


Я знайшов ще двох гравців в інших клубах УПЛ. Я впевнений, що Макуана, коли він здоровий, то міг би грати в "Динамо" ліворуч.


І п’ятий футболіст - Олег Очеретько. Він гравець динамівського профайлу. Він міг би грати на позиції вісімки, де грає Шепелєв, коли не має Шапаренка. Це гравець з величезним обсягом, з хорошою працездатністю, з компактною технікою. Але я впевнений, що "Шахтар" його не відпустить".

А навіщо Батагову йти в ротацію, він добре себе почуває в Зарі? Ще й гроші платить за нього?
І чому не пишуть, що йому на цей бред відповили в студії ?)))